HerNews.gr
Beauty

Kendall Jenner: Επέστρεψε δυναμικά στον χώρο της ομορφιάς με μία συνεργασία- έκπληξη

Kendall Jenner

Η Kendall Jenner, το διάσημο supermodel, είναι το νέο πρόσωπο της L’Oreal Paris, και αυτό αποτελεί ίσως την είδηση του καλοκαιριού, αν όχι της χρονιάς.

Kendall Jenner: Φόρεσε την πιο μοντέρνα εκδοχή του φορέματος της Carrie Bradshaw

Μετά τις Elle Fanning, Camila Cabello, Viola Davis και Eva Longoria, η Kendall έρχεται να προστεθεί στην επιβλητική οικογένεια του διάσημου brand. Παρότι τον τελευταίο καιρό αποσύρθηκε λίγο από τις πασαρέλες, εστιάζοντας στις συνεργασίες της με την Estée Lauder και φυσικά με την Kylie Cosmetics που ανήκει στην αδερφή της, τώρα επιστρέφει δυναμικά στον χώρο της ομορφιάς.

Η ανακοίνωση ήρθε με έναν υπέροχο video που δημοσίευσε η εταιρία στον λογαριασμό της στο Instagram. Η Kendall εξέφρασε την χαρά και την τιμή της που γίνεται μέλος μιας νέας αδελφότητας ισχυρών γυναικών και έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί τα εμβληματικά λόγια του brand, “γιατί μας αξίζει”. Η πρώτη καμπάνια με την Kendall σε κεντρικό ρόλο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και εστιάζει στο Infallible Matte Resistance Liquid Lipstick της L’Oreal Paris.

Kendall Jenner: Επέστρεψε δυναμικά στον χώρο της ομορφιάς με μία συνεργασία- έκπληξη

Η συνεργασία αυτή αποτελεί έναν ακόμη λόγο για να ανυπομονούμε για τον ερχομό του Σεπτεμβρίου, όπου θα ανακαλύψουμε τις νέες εκπληκτικές δημιουργίες της L’Oreal Paris που ενισχύονται από την κομψότητα και το στυλ της εκθαμβωτικής Kendall Jenner.

Η Kendall Jenner εντυπωσιάζει ακόμη μια φορά με το στιλ της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Ποιο είναι το αγαπημένο της beauty προϊον που άπλωσε στην κοιλιά της;

HerNewskl

Angelina Jolie: Επέστρεψε στο ξανθό μετά από 10 ολόκληρα χρόνια – (Εικόνες)

HerNews ka

Make-up: 3 βήματα για να δημιουργήσεις την ιδανική βάση

Her News b