HerNews.gr
Ελλάδα

Φωτιές στη Μάνδρα: Ραγίζει καρδιές η εικόνα ανθρώπου που κοιμάται στην ταράτσα του καμένου του σπιτιού

Το πρωί της Πέμπτης 20/7 η ΕΡΤ μετέδωσε την πιο συγκλονιστική εικόνα που αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στη Μάνδρα.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης με τον οικισμό Τσακάλι, όπου η δημοσιογράφος Μαίρη Σκανδάλη μετέφερε τα τελευταία νέα γύρω από το πύρινο μέτωπο, η τηλεοπτική κάμερα της ΕΡΤ κατέγραψε τον ιδιοκτήτη ενός από τα καμένα σπίτια της περιοχής να κοιμάται σε ότι του απέμεινε από την περιουσία του.

«Είμαστε μόλις δύο λεπτά από το κέντρο της Μάνδρας. Τεράστια οικολογική καταστροφή, τεράστια καταστροφή σε σπίτια και σε περιουσίες γενικότερα. Πάρα πολλά καμένα αυτοκίνητα και σπίτια. Οι κάτοικοι είδαν τη φωτιά να πλησιάζει το βράδυ της Δευτέρας και τελικά έφτασε εδώ το μεσημέρι της Τρίτης», περιγράφει αρχικά η ρεπόρτερ.

«Εγκατέλειψαν όλοι, διότι η φωτιά πέρασε μέσα από όλο τον οικισμό. Κάποια σπίτια τα κατέστρεψε ολοσχερώς, σε κάποια έκανε απλά μεγάλες ζημιές».

«Τώρα ξεκίνησαν να επιχειρούν και πάλι τα εναέρια μέσα. Έχουν επιστρέψει εδώ δύο οικογένειες, ένας άνθρωπος βλέπω ότι κοιμάται σε εξωτερικό χώρο», περιέγραψε στη συνέχεια η Μαίρη Σκανδάλη με την κάμερα να εστιάζει στον άνθρωπο που κοιμάται πάνω στα αποκαΐδια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Εφικτός στόχος για μέσο μισθό τα 1.500 ευρώ στο τέλος της 4ετιας»

HerNews ka

Λιβύη: Ποιοι ήταν οι τρεις από τους πέντε Έλληνες που έχασαν τη ζωή τους

HerNews ka

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς κινούνται σήμερα λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό

Her News