HerNews.gr
Διεθνή

Kylie Jenner: Ισχυρίζεται ότι δεν επεξεργάζεται πλέον έντονα τις φωτογραφίες της στο Instagram – «Πέρασα από αυτό το στάδιο»

Kylie Jenner

Η Kylie Jenner ισχυρίζεται ότι δεν επεξεργάζεται πλέον καμία από τις φωτογραφίες της στο Instagram – παρά το γεγονός ότι το είχε παραδεχτεί στο παρελθόν.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Πέμπτης του «The Kardashians», η Kylie Jenner κάθισε με τις αδερφές Khloé Kardashian και Kourtney Kardashian για να μιλήσουν για το πώς έχουν επηρεάσει τα σημερινά «πρότυπα ομορφιάς».

«Απλώς νιώθω ότι έχουμε τεράστια επιρροή και τι κάνουμε με αυτή τη δύναμη;» ρώτησε η Jenner τις μεγαλύτερες αδερφές της.Μπικίνι Kylie Jenner

«Απλώς βλέπω τόσα πολλά νεαρά κορίτσια στο διαδίκτυο να επεξεργάζονται πλήρως [τις φωτογραφίες τους]. Όπως, το μοντάζ!» συνέχισε εκείνη.

«Πέρασα κι εγώ από αυτό το στάδιο. Νιώθω ότι βρίσκομαι σε καλύτερο μέρος. Αλλά άλλοι άνθρωποι μπορούν να σας ενσταλάξουν ανασφάλειες».

Σε μια εξομολογητική έκθεση, η Jenner σημείωσε ότι ενώ είναι «φυσιολογικό να είσαι ανασφαλής μερικές φορές», ήταν πολύ σίγουρη – παρά το τι πίστευαν οι άνθρωποι για εκείνη.

«Πάντα αγαπούσα τον εαυτό μου. Αγαπώ ακόμα τον εαυτό μου. Μία από τις μεγαλύτερες παρερμηνείες για μένα είναι ότι ήμουν απλώς αυτό το ανασφαλές παιδί και έκανα τόση επέμβαση για να αλλάξω ολόκληρο το πρόσωπό μου — κάτι που είναι λάθος. Έχω κάνει μόνο fillers και δεν θέλω να είναι μέρος της ιστορίας μου».

Μπικίνι Kylie jenner στο σπίτι της.

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν πραγματικά ενδιαφέροντα για μένα», συνέχισε αργότερα. «Νομίζω ότι μόλις άκουσα κάθε αρνητικό πιθανό πράγμα και φήμες που θα μπορούσε να πει κάποιος για μένα. Όσο περισσότερο συμβαίνει, νομίζω ότι γίνεσαι πιο δυνατός και πιο μουδιασμένος σε αυτό».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Πετάει στα σύννεφα από έρωτα με τον Ben Affleck- Φόρεσε κολιέ με το όνομά του

HerNews ka

Κέβιν Κόστνερ: Πληρώνει όσο όσο να φύγει η σύζυγός του από το σπίτι κι εκείνη μένει

Her News b

Sydney Sweeney: Τα “πυρά” από γνωστή παραγωγό – «Δεν είναι όμορφη και δεν μπορεί να παίξει»

HerNews ka