HerNews.gr
Καριέρα

Γιατί χρειάζεσαι ένα επαγγελματικό προφίλ στο Instagram;

Αν ακόμα δεν έχεις κάνει τη μετάβαση σε ένα επαγγελματικό προφίλ στο Instagram, τώρα είναι η ώρα. Ένα επαγγελματικό προφίλ Instagram σου δίνει πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες. Είναι εύκολο για οποιονδήποτε να μετατρέψει το προσωπικό του προφίλ σε επαγγελματικό, ακόμη κι αν δεν έχεις στην πραγματικότητα κάποια επιχείρηση.

Παρακάτω έχουμε μια λίστα με όλες τις εκπληκτικές δυνατότητες που θα αποκτήσεις μεταβαίνοντας σε ένα επαγγελματικό προφίλ Instagram.

Πρόσβαση στα στατιστικά του Instagram

Το Instagram παρέχει ελάχιστα στατιστικά στοιχεία ανάλυσης και απόδοσης για τον μέσο χρήστη. Αυτό αποτελούσε πρόβλημα για τις επιχειρήσεις, οπότε το Facebook δημιούργησε το Instagram Insights για επιχειρήσεις και ισχυρούς χρήστες.

Το Instagram Insights παρέχει στις επιχειρήσεις όλα τα απαραίτητα δεδομένα που πρέπει να γνωρίζουν για τον λογαριασμό τους και την απόδοση των αναρτήσεών τους. Προσφέρει πληροφορίες για το τι περιεχόμενο λειτουργεί και τι όχι. Σου δίνει πληροφορίες για αυτούς που σε ακολουθούν, για να σε βοηθήσει να χτίσεις το προφίλ σου.

Σου δείχνει την απόδοσή σου στο Instagram την τελευταία εβδομάδα. Τις αλλαγές στους ακόλουθους, τον αριθμό των αναρτήσεων, τις εμφανίσεις, την προσέγγιση χρηστών, τις προβολές προφίλ και τα κλικ.

Μπορείς να διαφημιστείς στο Instagram και να κάνεις προωθημένες αναρτήσεις

Αν έχεις ένα επαγγελματικό προφίλ στο Instagram μπορείς να προωθήσεις τις αναρτήσεις σου και να διαφημιστείς.  Αυτό σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς πιο επαγγελματικά με τα social media και να προωθήσεις καλύτερα το περιεχόμενό σου.

Βέβαια αν θες να ασχοληθείς σοβαρά με το Instagram και να χτίσεις εμπιστοσύνη πρέπει να δημοσιεύεις και να συμμετέχεις με συνέπεια. Στα θετικά επίσης είναι ότι προγραμματίζεις τα post σου.

Προσοχή στο ύφος του προφίλ σου

Τέλος, έχοντας πλέον ένα επαγγελματικό προφίλ στο Instagram πρέπει να προσέχεις το ύφος και το στιλ που θα ακολουθήσεις. Ποια εικόνα θέλεις να έχουν τα social media σου; Θα ασχοληθείς με τη μόδα, για παράδειγμα, με τα βιβλία, την ομορφιά, τα ταξίδια ή θα δίνεις συμβουλές και tips για νέες μαμάδες;

Ιδέες για να κινητοποιήσετε τους υπαλλήλους σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τρεις στους τέσσερις εργαζόμενους νιώθουν ψυχολογικά ασφαλείς στην εργασία τους

Her News

Έχει συμβεί σε όλους: Οι 5 τύποι κακού αφεντικού και πώς να τους αντιμετωπίσετε

Her News

Καριέρα: Τι μπορώ να ρωτήσω σε μια συνέντευξη νέας εργασίας;

Her News b