HerNews.gr
Ελλάδα

Φωτιά στη Ρόδο: Βρετανός τουρίστας υπερασπίζεται την Ελλάδα στο Twitter

Ένας Βρετανός τουρίστας που παραθέριζε στη Ρόδο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της εκκένωσης στο ξενοδοχείο που βρισκόταν.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Βρετανός τουρίστας με το όνομα «Jon Hughes» έγραψε: «Jet2 πού είσαι; Καμία βοήθεια, επικοινωνία ή καθοδήγηση. Έπρεπε να περπατήσω τέσσερα μίλια στη ζέστη σε χωματόδρομους με καπνό και στάχτη με ένα παιδί 5 ετών. Χωρίς υπάρχοντα», αμέσως μετά ένας άλλος χρήστης κατηγόρησε την Ελλάδα κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο.

«Αποφάσισες να πας διακοπές σε μια τριτοκοσμική χώρα που έχει το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από Covid στην Ευρώπη. Τρένα τρακάρουν και η ευθύνη ξεπλένεται από τα τηλεοπτικά μέσα. Είναι μια χώρα που απασχολεί περισσότερους αστυνομικούς και ιερείς παρά πυροσβέστες, γιατρούς ή νοσοκόμους. Τι νόμιζες ότι θα γινόταν;», του σχολίασε το τρολ που είναι υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ με τον Βρετνό τουρίστα να τον βάζει στη θέση του απαντώντας  «Άντε γ…ου».

ffoff00

Το βίντεο που ανέβασε ο Βρετανός

Να σημειωθεί πως η Jet2.com Limited είναι μια βρετανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που προσφέρει τακτικές και πτήσεις τσάρτερ από το Ηνωμένο Βασίλειο. Από το 2022, είναι η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, πίσω από την easyJet και την British Airways.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Ξανθόπουλος: Εκτός εντατικής ο ηθοποιός – Ξεπέρασε τον κίνδυνο

Her News

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 24χρονης Κύπριας Αναστασίας Αδαμίδου

HerNews ka

“Καλώς ήρθατε στο σπίτι σας” – Η ανάρτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη για τα Rafale

Her News