HerNews.gr
Social News

Cher: Εκπλήσσει τους θαυμαστές της καθώς λανσάρει τη δική της μάρκα παγωτού

Η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Cher, εξέπληξε τους θαυμαστές της αυτό το Σαββατοκύριακο με μια απροσδόκητη ανακοίνωση σχετικά με ένα επερχόμενο εγχείρημα που δήλωσε ότι ήταν στα σκαριά εδώ και μερικά χρόνια.

Η Cher μπήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα για να ανακοινώσει ότι λανσάρει τη δική της μάρκα παγωτού, με την ίδια να έχει κοινοποιήσει πλάνα από ένα εξατομικευμένο φορτηγό παγωτού στις αναρτήσεις.

Το βίντεο – το οποίο μοιράστηκε σε πλατφόρμες όπως το Instagram και το TikTok – έδειχνε ένα πολύχρωμο φορτηγό που ήταν διακοσμημένο με φωτογραφίες της Cher να κρατά ένα χωνάκι παγωτού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cher (@cher)

Στο κλιπ του οποίου η εισαγωγή ήταν το τραγούδι της Believe – έδειξε περαιτέρω ότι το όχημα είχε διακοσμηθεί με κείμενο στο πλάι και στο μπροστινό μέρος που έγραφε απλώς: «Cherlato».

Η Cher έγραψε παράλληλα με το βίντεο νωρίτερα: «Ναι, αυτό είναι αληθινό… Ξεκινώ το δικό μου παγωτό… Προσέξτε LA! Όλα ξεκίνησαν πριν από 5 χρόνια και τώρα επιτέλους γίνονται. Περισσότερα ακολουθούν.”

Cher Transformed The Red Carpet, Creating A Stage For Music Artists Like  Gaga And Perry Today | Billboard – BillboardΗ ανακοίνωση έχει προσελκύσει περισσότερα από 60.000 likes μόνο στο Instagram και έχει προκαλέσει “τρέλα”  στους θαυμαστές της στην πλατφόρμα και αλλού.

 Ένας θαυμαστής είπε: “Αν αυτό είναι αληθινό, πραγματικά ανυπομονώ να το δοκιμάσω!”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπέσσυ Αργυράκη: Η κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα, την “τρολάρει” για το ατύχημα στην σκηνή

HerNews ka

Emeli Sande: Συστήνει τη σύντροφό της και εξομολογείται

Her News

Χριστούγεννα: Οι ταινίες που πρέπει να δεις

Her News