HerNews.gr
Social News

Selena Gomez – Benny Blanco: Νέα τρυφερά στιγμιότυπα του ζευγαριού

Ο φίλος της Selena Gomez, Benny Blanco, δημοσίευσε με τον ιδρυτή της Rare Beauty νέες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram τη Δευτέρα.

Μια τρυφερή φωτογραφία απαθανάτισε τη Selena Gomez να κάθεται στην αγκαλιά του μουσικού παραγωγού καθώς είχε το χέρι του τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της.

Ένα άλλο στιγμιότυπο έδειξε το ζευγάρι μαζί στην κουζίνα, με την Gomez να χαμογελά στην κάμερα, ενώ ο Benny Blanco έφτιαχνε ένα γεύμα.

Benny Blanco και Selena GomezΕθεάθησαν επίσης να αγκαλιάζονται ενώ έκαναν παρέα με φίλους μετά τις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο.

Το ζευγάρι δημοσιοποίησε τη σχέση του τον Δεκέμβριο του 2023 ενώ ήταν ήδη μαζί  για έξι μήνες.

Εκείνη την εποχή, η Gomez μίλησε για τον δημιουργό του «Eastside» σε μια σειρά σχολίων στο Instagram, περιγράφοντας τον Blanco ως το «απόλυτο πάντα» και «το καλύτερο πράγμα που της έχει συμβεί ποτέ».

Ο Benny Blanco και η Selena Gomez με φίλους

Η Selena Gomez και ο Benny Blanco«Μου φέρθηκε καλύτερα από κάθε άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη», είπε επίσης στους θαυμαστές της.

Τον ίδιο μήνα, μια πηγή είπε στο “Entertainment Tonight” ότι η τραγουδίστρια αισθάνεται “ασφαλής” με τον Blanco στο πλευρό της.

Η Selena Gomez και ο Benny Blanco«Ο Benny είναι εξαιρετικός επικοινωνιακός, είναι ειλικρινής και ανοιχτός με τη Selena και την ακούει», είπε η πηγή.

«Έχει σεβασμό, δεν είναι παίκτης και δεν είναι για την προσοχή ή τη φήμη. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα από αυτά και η Selena το βλέπει και τον εμπιστεύεται πραγματικά».

Emmy Awards 2024: H Selena Gomez μας έδειξε την κυρίαρχη τάση στο μακιγιάζ χειλιών

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Heidi Klum: Μοιράστηκε σπάνιες throwback φωτογραφίες από την εφηβεία της με μαγιό

HerNews ka

Reese Witherspoon: Δημοσίευσε τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες των γιων της

Her News

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Έχω insomnia από μικρό παιδί, σπάνια κοιμάμαι»

Her News b