HerNews.gr
Social News

Madonna: Γιορτάζει τα 65α γενέθλιά της με μια selfie

Η Madonna γιορτάζει τα 65α της γενέθλια δύο μήνες μετά την περιπέτεια της υγείας της που την ανάγκασε να αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία της.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια νεανική —αν και φιλτραρισμένη— selfie στα Stories της στο Instagram την Τετάρτη, ενώ είπε στους 19 εκατομμύρια ακολούθους της ότι «διάβαζε τα μηνύματα γενεθλίων που της έστειλαν».

Το ορόσημο έρχεται μετά την ανάκαμψη της Madonna από μια «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη» που την οδήγησε στη μονάδα εντατικής θεραπείας τον Ιούνιο.

Η Madonna είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης και διασωληνώθηκε για τουλάχιστον ένα βράδυ αφού διαπιστώθηκε ότι δεν ανταποκρινόταν.

Μέρες αφότου κυκλοφόρησε η είδηση ​​της νοσηλείας της, η Madonna έσπασε τη σιωπή της για να ευχαριστήσει τα έξι παιδιά της – Λούρδη, , Ρόκο, Μέρσι,  Ντέιβιντ,  και τις δίδυμες Στέλλα και Εστέρ, για την υποστήριξή της καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάρρωσής της.

Μαντόνα

«Σας ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια, τις προσευχές και τα λόγια αγάπης και ενθάρρυνσης», έγραψε στους followers της στο Instagram. «Έχω νιώσει την αγάπη σας. Είμαι στο δρόμο της ανάκαμψης και είμαι απίστευτα ευγνώμων για όλες τις ευλογίες στη ζωή μου».

Η βασίλισσα της ποπ δημοσίευσε επίσης μια selfie που φαινόταν να έχει υποστεί έντονη επεξεργασία και κατηγορήθηκε ότι φιλτράρει το συνεχώς μεταβαλλόμενο πρόσωπό της για να φαίνεται πιο νεανική.

Εν μέσω της ασθένειάς της, η Madonna ανέβαλε την πολυαναμενόμενη περιοδεία της “Celebration” για τον εορτασμό της 40ης επετείου της εμβληματικής μουσικής καριέρας της .

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άγγελος Μπράτης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος του από το GNTM

Her News b

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Στα δικαστήρια το πρώην ζευγάρι για τη διατροφή των παιδιών τους

Her News b

Καίτη Φίνου: «Κοιμάμαι πάνω από 10-12 ώρες κάθε μέρα – Πρέπει να πάω σε γιατρό»

Her News