HerNews.gr
Διεθνή

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ο 18χρονος γιος του υπέστη καρδιακή ανακοπή την ώρα που έκανε προπόνηση στο μπάσκετ

Ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνυ, υπέστη καρδιακή ανακοπή τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια προπόνησης μπάσκετ στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια.

Ο 18χρονος αθλητής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας πριν μεταφερθεί στη γενική περίθαλψη, λέει στο Page Six εκπρόσωπος της οικογένειας Τζέιμς.Ο Lebron James με το χέρι του τυλιγμένο γύρω από τον γιο του Bronny που κρατά ένα τρόπαιο

«Χθες ενώ έκανε προπόνηση ο Μπρόνυ Τζέιμς υπέστη καρδιακή ανακοπή. Το ιατρικό προσωπικό κατάφερε να τον περιθάλψει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Τώρα είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν βρίσκεται πλέον στη ΜΕΘ», ξεκινά η δήλωση του εκπροσώπου.

«Ζητάμε σεβασμό και ιδιωτικότητα για την οικογένεια Τζέιμς και θα ενημερώσουμε τα μέσα ενημέρωσης όταν υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες».

Ο Μπρόνυ Τζέιμς σουτάρει μια μπάλα μπάσκετ

Η δήλωση ολοκληρώνεται με τον ΛεΜπρόν και τη σύζυγό του, Σαβάνα, να ευχαριστούν το ιατρικό και αθλητικό προσωπικό του USC για την «απίστευτη δουλειά και την αφοσίωσή τους» στην ασφάλεια των αθλητών τους.

Ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς, είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του να παίξει μαζί με τον Μπρόνυ στους επαγγελματίες, λέγοντας ότι θα έκανε «ό,τι χρειαστεί» για να έχει τουλάχιστον μία σεζόν μαζί του.

Bronny James, son of NBA superstar LeBron James, in stable condition after cardiac arrest

«Η τελευταία μου χρονιά θα είναι με τον γιο μου. Όπου κι αν είναι ο Μπρόνυ, εκεί θα είμαι εγώ», είπε ο ΛεΜπρόν στην Athletic τον Φεβρουάριο του 2022.

«Θα έκανα ό,τι χρειαστεί για να παίξω με τον γιο μου για ένα χρόνο. Δεν είναι για τα χρήματα εκείνη τη στιγμή».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Madonna: Ξέσπασε σε κλάματα στη συναυλία της – Τι συνέβη;

HerNews ka

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γιατί είναι σε καραντίνα;

Her News b

Christian Bale: «Έπαιρνα ρόλους γιατί τους απέρριπτε ο Leonardo Dicaprio»

HerNews ka