HerNews.gr
Ταξίδια

4 Βιβλία για τη λίστα ανάγνωσης των καλοκαιρινών διακοπών

Καμία βαλίτσα δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς μερικά υπέροχα βιβλία για ανάγνωση. Από ρομαντικά μυθιστορήματα, μέχρι βιβλία αυτοβελτίωσης, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ποια είναι εκείνα τα βιβλία που πρέπει να διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Είτε λοιπόν σας αρέσει το ανάλαφρο διάβασμα, είτε προτιμάτε ένα μυθιστόρημα για να αποδράσετε, διαβάστε παρακάτω για να δείτε τη λίστα με τα βιβλία που σας προτείνουμε για αυτό το καλοκαίρι.

It Ends With Us, Colleen Hoover

Αυτό το βιβλίο είναι νούμερο ένα μπεστ σέλερ κι έχει γίνει viral στα social media. Η ιστορία του περιστρέφεται γύρω από τη Λίλι, ένα κορίτσι που δεν τα είχε πάντα όλα εύκολα, αλλά είναι αποφασισμένη να ζήσει τη ζωή που θέλει. Όταν εκείνη γνωρίζει τον Ράιλ Κινκέιντ, αλλάζουν τα πάντα. Μπορεί όμως η προηγούμενη ζωή της να επιστρέψει για να τη στοιχειώσει; Θα πρέπει να διαβάσετε για να μάθετε.

You and Me on Vacation, Emily Henry

Η Emily Henry είναι η συγγραφέας και για ακόμη μια φορά κατάφερε να δημιουργήσει ένα από τα πιο πετυχημένα βιβλία!  Δύο πρώην κάνουν διακοπές με τους πιο στενούς τους φίλους, αν και δεν έχουν ακόμη μοιραστεί ότι χώρισαν πριν από έξι μήνες. Η ιστορία αυτή είναι έξυπνη, σέξι κι επίσης δείχνει τη γυναικεία φιλία. Σίγουρα θα είναι μια ευχάριστη ανάγνωση, ιδανική για απόλαυση στον ήλιο.

Τόλμησε να είσαι ο εαυτός σου, Ichiro Kishimi

Ένα βιβλίο με εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, που μας δείχνει τον τρόπο να ξεκλειδώσουμε τη δύναμη που έχουμε μέσα μας και να γίνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε.

Μεσάνυχτα στη βιβλιοθήκη, Matt Haig

Ένα από τα πολλά μυθιστορήματα του Matt Haig που πρέπει να διαβαστεί. Πρόκειται για ένα συγκινητικό μυθιστόρημα φαντασίας για τη ζωή και τον θάνατο, το οποίο οι Sunday Times χαρακτήρισαν ως: «Μια συναρπαστική ανάγνωση, γεμάτη ζεστασιά και χιούμορ, και μια ζωντανή γιορτή της δύναμης των βιβλίων να αλλάζουν ζωές».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελαφονήσι: Η παραδεισένια παραλία με τη ροζ άμμο στην Κρήτη

Her News

Οκτωνιά: Ένας ονειρεμένος προορισμός στην Εύβοια

Her News

«Ανάσα» σε Σάμο και Βόρεια Εύβοια προσέφεραν τα Voucher

Her News