HerNews.gr
Μόδα

Ιωάννα Τούνη: Βρήκαμε το barbiecore μαγιό που φόρεσε στις διακοπές της!

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Σαντορίνη μαζί με το μωρό τους. Η ίδια μοιράζεται στιγμιότυπα από τις διακοπές τους, δείχνοντάς την να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο όμορφο νησί του ηφαιστείου.

Iωάννα Τούνη

Σε αυτές τις φωτογραφίες, η Ιωάννα επιλέγει να φορέσει το πιο trendy χρώμα της σεζόν, το έντονο ροζ, το οποίο εδώ και χρόνια είναι συνδεδεμένο με το σήμα κατατεθέν της Barbie. Φοράει ένα μαγιό σε έντονο ροζ χρώμα από τη συλλογή της ίδιας, Bubblegun World. Το μαγιό αυτό παρουσιάζει ένα πρωτότυπο σχέδιο και είναι διαθέσιμο σε προσιτή τιμή, με το τοπ να κοστίζει 24,90 ευρώ και το σλιπ 22,90 ευρώ με έκπτωση.

Επιπλέον, η Ιωάννα συνδυάζει το beach look της με ένα bucket hat από τζιν ύφασμα σε αποχρώσεις του ανοιχτού μπλε (light blue), προσθέτοντας έναν παιχνιδιάρικο και στυλάτο αέρα στην εμφάνισή της.

Με αυτόν τον τρόπο, η Ιωάννα Τούνη δείχνει πώς μπορούμε να είμαστε κομψές και μοδάτες και κατά τη διάρκεια των διακοπών μας, επιλέγοντας στυλάτα και εντυπωσιακά κομμάτια μαγιό και αξεσουάρ.

Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη: H μοναδική εμφάνιση της στην πρεμιέρα της Barbie

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Balenciaga: Εκσυγχρονίζει την haute couture

Her News b

Τα ωραιότερα σκουλαρίκια για τις βραδινές σας εμφανίσεις

Her News b

Jennifer Lopez: Σέξυ μέσα σε φόρμα δια χειρός Βρεττός Βρεττάκος με 250.000 κρύσταλλα Swarovski

Her News b