HerNews.gr
Μόδα

Barbiecore: Ποιο fashion trend έρχεται να το αντικαταστήσει;

Barbiecore

H τάση του “Μπομπ Σφουγγαράκη” ήρθε να αντικαταστήσει το barbiecore trend και έχει εμπνεύσει πολλούς σχεδιαστές και έχει κατακλύσει τον χώρο της μόδας.

Το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα του, το τετράγωνο design και ο αγαπημένος του χαρακτήρας έχουν μεταφερθεί σε ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια, δημιουργώντας έναν μοναδικό ποπ κουλτούρας στυλ που τραβάει την προσοχή των ανθρώπων.

Barbiecore

Οι περισσότερες συλλογές που έχουν επηρεαστεί από τον Μπομπ Σφουγγαράκη εστιάζουν στον νεανικό, παιχνιδιάρικο και φωτεινό χαρακτήρα του. Τα ρούχα έχουν ζωηρά χρώματα, όπως κίτρινο, κόκκινο, πράσινο και μπλε, που θυμίζουν την πανέμορφη θάλασσα του Bikini Bottom. Τα σχέδια είναι παιχνιδιάρικα και περίτεχνα, με γραφικά μοτίβα που παραπέμπουν σε καρτούν.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό στοιχείο της ποπ κουλτούρας του “Μπομπ Σφουγγαράκη” είναι η εικόνα του στο επίσημο λογότυπο. Ο Μπομπ είναι φτιαγμένος από κύβους, και αυτή η μοναδική αισθητική έχει επηρεάσει πολλούς σχεδιαστές να ενσωματώσουν παρόμοια γραφικά στα ρούχα τους. Τα καρό, τα τετράγωνα και οι γεωμετρικοί σχεδιασμοί είναι συχνά χαρακτηριστικά των συλλογών που επηρεάζονται από τον κόσμο του “Μπομπ Σφουγγαράκη”.

Το επόμενο βήμα για τον “Μπομπ Σφουγγαράκη” στον χώρο της μόδας ήταν η συνεργασία με διάσημους σχεδιαστές και μάρκες.

Barbiecore: Ποιο fashion trend έρχεται να το αντικαταστήσει;

Barbiecore

Rihanna: Απογείωσε το Barbiecore trend με τον πιο απλό τρόπο

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Tα πιο hot fashion trends του 2021

Her News b

Kate Middleton: Φόρεσε στην Τελετή Στέψης τα σκουλαρίκια της Νταϊάνα

HerNewskl

Μόδα: Βρήκαμε τις πιο in επιλογές της Άνοιξης

Her News