HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Έξαλλοι με το ζεύγος Μπέκαμ – Γιατί έληξε η στενή φιλία τους;

Πριν από χρόνια, όταν ήταν ακόμα  ηθοποιός, η Meghan Markle έγραφε συχνά στο blog της The Tig για την ομάδα που αποκαλούσε τους «πιο στενούς της φίλους».

Κάποιες ήταν αδελφές ψυχές, άλλες διασημότητες που γνώρισε σε εκδηλώσεις και πάρτι της showbiz. Σταδιακά, αυτός ο κύκλος διευρύνθηκε για να συμπεριλάβει σχεδιαστές ρούχων, κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς ακτιβιστές.

Ανάμεσά τους ήταν ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, οι οποίοι ήταν μάλιστα καλεσμένοι στον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι στο Γουίνδσορ το 2018.

 Ωστόσο, η φιλία τους φαίνεται να έχει “πεθάνει” σύμφωνα με τη Daily Mail.

Αντίθετα, η Μέγκαν και ο Χάρι δεν ήταν καλεσμένοι στον γάμο του γιου των Μπέκαμ Μπρούκλιν με την Νίκολα Πελτς, τον περασμένο Απρίλιο.

Όπως πολλοί στον κόσμο της Μέγκαν, το ζεύγος Μπέκαμ φαίνεται να έχει «σημαδευτεί». Πρώτος και καλύτερος ήταν ο πατέρας της Thomas, αφού πούλησε φωτογραφίες στους παπαράτσι με την προετοιμασία του για τον γάμο της κόρης του.

Στην περίπτωση του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ υπήρχε η υποψία ότι το ζευγάρι μπορεί να διέρρευσε πληροφορίες για τους Sussexes, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Πηγή κοντά στους Μπέκαμ είπε: «Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια πήγαν στον γάμο της Μέγκαν και του Χάρι και ήταν πολύ υποστηρικτικοί όταν η Μέγκαν έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Όπως δηλώνει η ίδια πηγή προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους σε ένα τεταμένο τηλεφώνημα, αλλά δεν τα κατάφεραν και διέλυσαν τη φιλία τους. «Οποιαδήποτε συμφιλίωση τώρα είναι τόσο απίθανη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εύα Καϊλή: Η πρώτη δήλωση μετά την παράταση της προφυλάκισης

Her News

Τιτανικός: Πωλήθηκε «χρυσάφι» η μοιραία πόρτα που στηρίχθηκε η Κέιτ Γούινσλετ

HerNews ka

Inventing Anna: Η αληθινή φίλη της Anna έκανε μηνυση στο Netflix για για συκοφαντική δυσφήμιση!

HerNewskl