HerNews.gr
Social News

Madonna: Ευχαριστεί τα παιδιά της ένα μήνα μετά τη νοσηλεία της – «Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα ξαναδεί»

Η Madonna έγραψε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στα παιδιά της καθώς αφιέρωσε λίγο χρόνο για να «συλλογιστεί» έναν μήνα μετά τη νοσηλεία της για βακτηριακή λοίμωξη.

«Η αγάπη από την οικογένεια και τους φίλους είναι το καλύτερο φάρμακο», έγραψε η Madonna μέσω Instagram την Κυριακή, δίπλα σε ένα καρουζέλ φωτογραφιών με τον γιο της David Banda και την κόρη της Lourdes.Madonna with her son David Banda

«Ως μητέρα μπορείς πραγματικά να εμπλακείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στη φαινομενικά ατελείωτη προσφορά», συνέχισε, προσθέτοντας ότι τα παιδιά της «εμφανίστηκαν πραγματικά» για εκείνη εν μέσω του φόβου για την υγεία της.

«Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα ξαναδεί. Έκανε όλη τη διαφορά.”

Η Madonna έχει έξι παιδιά: τη Lourdes, 26, τον Rocco, 22, τον David, 17, Mercy, 17, και τα δίδυμα Stella and Estere, 10.

Madonna with son David Banda and daughters Mercy, Stella and Estere

H Madonna μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης στα τέλη Ιουνίου, αφού βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της. Διασωληνώθηκε για τουλάχιστον μία νύχτα πριν αφαιρεθεί ο σωλήνας.

Μετά τη νοσηλεία της, ο Ντέιβιντ και ο Ρόκο φωτογραφήθηκαν να επισκέπτονται το διαμέρισμα της μαμάς τους στο Upper East Side εν μέσω της ανάρρωσής της.

Μαντόνα

Στην ανάρτηση της Κυριακής στο Instagram, η Madonna ευχαρίστησε επίσης τον επί χρόνια μάνατζέρ της, Guy Oseary, που της χάρισε ένα Polaroid «που πήρε ο Andy Warhol του Keith Haring φορώντας ένα σακάκι με ζωγραφισμένο το πρόσωπο του Michael Jackson».

«Έκλαψα με λυγμούς όταν άνοιξα αυτό το δώρο γιατί συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που είμαι ζωντανή. Και πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και τόσους άλλους που έχουν επίσης φύγει», έγραψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όλες θα θέλαμε έναν David Beckham: Οι τρυφερές ευχές στη Victoria για τον Άγιο Βαλεντίνο

HerNews ka

Ιωάννα Τούνη: Ξεκινάει τις ετοιμασίες για τη βάφτιση του “Νουνίτο”

HerNews ka

Φαίη Σκορδά: “Δεν αισθάνομαι τέλεια μαμά, ούτε τέλεια παρουσιάστρια”

Her News b