HerNews.gr
Social News

Όλες θα θέλαμε έναν David Beckham: Οι τρυφερές ευχές στη Victoria για τον Άγιο Βαλεντίνο

Η Victoria και ο David Beckham είναι εδώ και καιρό ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί και τις επιτυχημένες καριέρες τους, αλλά τώρα έχουν εδραιώσει λίγο πολύ τη θέση τους ως ένα από τα πιο αστεία δίδυμα του κόσμου.

Ο David Beckham μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία του εαυτού του και της συζύγου του στο Instagram, καθώς το ζευγάρι εύχεται ο ένας στον άλλον για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 1999 και έχει τέσσερα παιδιά μαζί, φαίνονται εξαιρετικά αγαπημένοι στο στιγμιότυπο από τις πρόσφατες διακοπές τους, στις οποίες στέκονται σε μια θάλασσα με έναν εντυπωσιακό κόκκινο ουρανό πίσω τους.

Η Victoria φαίνεται υπέροχη με τα μαλλιά της τραβηγμένα σε κότσο, φορώντας βραχιόλια, καθώς έδινε ένα τρυφερό φιλί στον David, του οποίου ο κορμός φαίνεται καλυμμένος με τατουάζ.

Ο David έγραψε στη λεζάντα της αναδρομικής φωτογραφίας: «Χαρούμενος Άγιος Βαλεντίνος σε μια καταπληκτική σύζυγο, μητέρα και καλύτερη φίλη. Σ ‘αγαπώ», ενώ πρόσθεσε την ατάκα που είπε στο ντοκιμαντέρ του στο Netflix για να πειργράψει το πως ένιωσε όταν την είδε για πρώτη φορά «Απλά μου άρεσε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Η Victoria ανταπέδωσε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του πρώην ποδοσφαιριστή ντυμένο καουμπόι στη σελίδα της στο Instagram , γράφοντας: «Χρόνια πολλά καουμπόι για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Σε αγαπώ τόσο πολύ».

Οι θαυμαστές λάτρεψαν τη γλυκιά ανταλλαγή, με πολλούς να εύχονται στο ζευγάρι ενώ ένας έγραψε: “Ευτυχισμένος Άγιος Βαλεντίνος στο καλύτερο ζευγάρι του κόσμου!”

Ο David και η Victoria πρόκειται να γιορτάσουν την 25η επέτειο του γάμου τους τον Ιούλιο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια πολυτελή τελετή αξίας 750.000 λιρών στο Luttrellstown Castle Resort στην Ιρλανδία, με θρόνους καλυμμένους με χρυσό και τη Victoria με φόρεμα Vera Wang.

Η Victoria και ο David είναι αποφασισμένοι να κάνουν το επετειακό τους πάρτι «αξέχαστο» – και αστειεύτηκαν ότι μπορεί ακόμη και να υπερισχύσει του πολυτελούς γάμου του γιου τους Brooklyn το 2022.

Victoria & David Beckham: Η χαριτωμένη οικογενειακή φωτογραφία για τα Χριστούγεννα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: Δείτε το πρώσοπό της μετά την πλαστική επέμβαση στη μύτη (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Σμαράγδα Καρύδη: “Σκεφτόμουν ότι οι Έλληνες celebrities μπορεί να μην αφεθούν, να μην αφήσουν τους εαυτούς τους”

HerNewskl

Μάρα Δαρμουσλή: «Η εγκυμοσύνη είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας»

Her News b