HerNews.gr
Beauty

Skincare συστατικά: Αυτά είναι που θα λατρέψετε το καλοκαίρι!

Tους καλοκαιρινούς μήνες είναι η εποχή που η επιδερμίδα μας χρειάζεται ειδική φροντίδα και προσοχή.

Ο ήλιος, η θάλασσα και η υψηλή θερμοκρασία μπορούν να προκαλέσουν ζημιές στο δέρμα μας, κάνοντας το ευαίσθητο και επιρρεπές σε πρόβληματα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα φυσικά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ας δούμε λοιπόν τα καλύτερα συστατικά περιποίησης για το καλοκαίρι.

Skincare συστατικά: Αυτά είναι που θα λατρέψετε το καλοκαίρι!

Skincare συστατικά: Αυτά είναι που θα λατρέψετε το καλοκαίρι!

Υαλουρονικό Οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά συστατικά για ενυδάτωση της επιδερμίδας. Είναι ικανό να προσελκύει την υγρασία και να τη διατηρεί στα κύτταρα του δέρματος, προσφέροντας έντονη ενυδάτωση και ελαστικότητα. Επιπλέον, βοηθά στην καταπράυνση των ερεθισμένων δέρματος που προκαλείται από τον ήλιο.

Βιταμίνη C

Η βιταμίνη C είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην αντιμετώπιση των ελεύθερων ριζών που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο. Επιπλέον, προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου, βοηθώντας στην αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Η βιταμίνη C μπορεί να βελτιώσει τη λάμψη και τη φωτεινότητα του δέρματος, καθιστώντας το πιο υγιές και λαμπερό.

Αλόη Βέρα

Η αλόη βέρα είναι ένα φυσικό ενυδατικό και καταπραΰνει τα ευαίσθητα δέρματα που έρχονται αντιμέτωπα με δερματολογικά προβλήματα και εξάρσεις τους καλοκαιρινούς μήνες.

Κολλαγόνο

Το κολλαγόνο είναι ένα από τα βασικά συστατικά που συμβάλλουν στην υγιή επιδερμίδα. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η επιδερμίδα μας εκτίθεται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν ζημιές στο κολλαγόνο του δέρματος. Επιλέγοντας προϊόντα περιποίησης με κολλαγόνο, μπορούμε να βοηθήσουμε στην ενίσχυση της δομής του δέρματος και να διατηρήσουμε την ελαστικότητά του.

Καταπραϋντικά εκχυλίσματα βοτάνων

Πολλά φυτά έχουν καταπραϋντικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των ερεθισμένων και καταπονημένων δέρματος. Εκχυλίσματα όπως από λεβάντα, χαμομήλι, αγγουράκι και αλλοιώνουν την επιδερμίδα και μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση από ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Βιταμίνη Ε

Η βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην προστασία του δέρματος από την επιβλαβή δράση των ελεύθερων ριζών που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο. Επιπλέον, βοηθά στην αντιμετώπιση των ηλιακών κατακράτησεων και μπορεί να βελτιώσει την ελαστικότητα του δέρματος.

Skincare συστατικά: Αυτά είναι που θα λατρέψετε το καλοκαίρι!

Βιταμίνη Β3 (Νιασιναμίδη)

Η βιταμίνη Β3 είναι ένα συστατικό που βοηθά στην ενίσχυση της επιδερμίδας και της φυσικής της φράγματος. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς το δέρμα μας εκτίθεται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες που μπορούν να το προκαλέσουν ευαισθησία.

Αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα φρούτων

Τα φρούτα όπως το μπλε μούρο, το κίτρο, η παπάγια και το αβοκάντο περιέχουν πολλές φυσικές ενώσεις που λειτουργούν ως αντιοξειδωτικά. Αυτά τα αντιοξειδωτικά μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση που προκαλούνται από τον ήλιο.

Προσθέτοντας προϊόντα με τα παραπάνω φυσικά συστατικά στην καλοκαιρινή σας ρουτίνα περιποίησης, μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας σας.

Skincare συστατικά: Αυτά είναι που θα λατρέψετε το καλοκαίρι!

Αναζητήστε προϊόντα που περιέχουν αυτά τα συστατικά και προσαρμόστε την περιποίηση σας στις ανάγκες της επιδερμίδας σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μην ξεχνάτε επίσης να χρησιμοποιείτε αντηλιακό κατάλληλο για τον τύπο του δέρματός σας και να περιορίζετε την έκθεση στον ήλιο κατά τις ώρες που οι ακτίνες του είναι πιο έντονες.

Magic Sun Solarium Πειραιάς: Το νέο πακέτο προσφοράς που εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γαλλικό Μανικιούρ: Οι παραλλαγές του για minimal chic εμφανίσεις!

HerNewskl

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε τον τρόπο που εφαρμόζει το concealer

HerNewskl

Βάσια Κωσταρά: Υιοθέτησε την τάση του ασύμμετρου καρέ

HerNewskl