HerNews.gr
Social News

Άντζελα Δημητρίου: Έγινε γιαγιά – Γέννησε η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Καλοκαίρι yes” η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγό της Φώτη Λιόση το πρωί της Τρίτης 1/8.

«Το κοριτσάκι ζυγίζει 3.400 γραμμάρια. Η γιαγιά του μωρού, Άντζελα, όπως και ο πατέρας είναι όλοι συγκινημένοι και ευτυχισμένοι για αυτό που τους συμβαίνει», αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Όλγα Κιουρτσάκη αναρρώνει και η Άντζελα Δημητρίου βρίσκεται φυσικά στο πλευρό της ενώ τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει σπίτι της μαζί με το μωράκι της.

«Περιμένω με λαχτάρα να το πάρω στην αγκαλιά μου, να το χαϊδέψω. Θα βγει Μικαέλα – Αγγελική, θα έχει και το όνομα του αδελφού μου (Μιχάλη)», είχε δηλώσει πρόσφατα η Άντζελα Δημητρίου.

Σε ανάρτησή της πριν από σχεδόν ένα μήνα, η Όλγα Κιουρτσάκη είχε γράψει: «Είμαι σε φάση άγχους… δεν μπορώ να διαχειριστώ την διάθεση μου και τις σκέψεις μου… έχω δεθεί ειδικά τις τελευταίες βδομάδες τόσο δυνατά με το μωράκι μου και είναι ακόμα στην κοιλίτσα μου… που ώρες ώρες ξεσπάω σε κλάματα συγκίνησης… ειδικά με τις κλωτσίτσες της και όσο πλησιάζουν οι μέρες που θα την πάρω στην αγκαλιά μου νιώθω την μεγαλύτερη ευλογία στην ζωή μου! Είμαι υπερβολική ίσως; Θα μου πεις κι άλλες γεννήσανε δεν κάνανε έτσι!».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Reese Witherspoon: Δημοσίευσε τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες των γιων της

Her News

Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ερωτευμένοι στο Μπαλί – Φωτογραφίες από το μαγικό ταξίδι στην Ινδονησία

Her News

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση “δίπλα” στον Δημήτρη Αλεξάνδρου – Όλα όσα είπε για την εγκυμοσύνη

Her News b