HerNews.gr
Διεθνή

Elon Musk: Αφαίρεσε την πινακίδα «Χ» από τα γραφεία του Twitter στο Σαν Φρανσίσκο – Το φως ενοχλούσε τους γείτονες

Ο Elon Musk αναγκάστηκε να “κατεβάσει” την τεράστια νέα πινακίδα “Χ” που έβαλε πριν από μόλις 4 ημέρες στα γραφεία του Twitter στο Σαν Φρανσίσκο.

Ο λόγος ήταν ότι το φως της πινακίδας φώτιζε εκτυφλωτικά τη νύχτα με αποτέλεσμα να προκαλέσει έντονη κριτική και αντιδράσεις από τους γείτονες. Μέχρι τη 1 το μεσημέρι, η ταμπέλα είχε αφαιρεθεί από την οροφή.

Είκοσι τέσσερις καταγγελίες έχουν υποβληθεί στο Τμήμα Επιθεωρήσεων Κτιρίων του Σαν Φρανσίσκο, είπε ένας εκπρόσωπος. Όσοι υπέβαλαν τις καταγγελίες είπαν ότι η πινακίδα τοποθετήθηκε χωρίς άδεια, δεν είναι ασφαλής και ενοχλεί. Κάποιος είπε ότι τα φώτα που αναβοσβήνουν δυσκόλευαν τους κατοίκους να κοιμηθούν.

Αξιωματούχοι της πόλης δήλωσαν σε μια καταγγελία ότι τους είπαν από το Twitter ότι η κατασκευή ήταν μια «προσωρινή φωτεινή πινακίδα για μια εκδήλωση».

Είναι πιθανό ότι η πινακίδα αποσυναρμολογείται προσωρινά μόνο για βελτιώσεις ή για έγκριση της πόλης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Elon Musk συγκρούεται με επιθεωρητές κτιρίων στο Σαν Φρανσίσκο. Όταν ανέλαβε το Twitter πέρυσι, αντιμετώπισε έρευνες από την πόλη για παραβιάσεις του οικοδομικού κώδικα, συμπεριλαμβανομένου του ότι ορισμένα δωμάτια στο γραφείο μετατράπηκαν σε «δωμάτια ξενοδοχείου ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Το παλάτι “αγνοεί” επιδεικτικά τα γενέθλια της μικρότερης κόρης τους Λίλιμπετ

HerNews ka

Σακίρα: Κυκλοφορούσε κλαίγοντας στη Νέα Υόρκη μετά το χωρισμό της

Her News

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Έσπασε το ρεκόρ όλων των εποχών στο ΝΒΑ

HerNews ka