HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν έχω ανάγκη από μια σύντροφο γιατί δεν θέλω μπελάδες στο κεφάλι μου»

Ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και στον Ανδρέα Θεοδώρου, όπου μίλησε για τον ρόλο που έχει ο έρωτας στη ζωή του, για τα πάθη και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Πώς αισθάνεστε με την ταμπέλα του sex symbol;

Ποτέ δεν το άκουσα εγώ αυτό. Δεν μπήκε μες στ’ αυτιά μου, ευτυχώς. Έχω δει ανθρώπους που τ’ ακούσανε και γέλαγα πάντα μαζί τους. Γινόντουσαν γελοίοι και όσο μεγαλώνανε γινόντουσαν ακόμη πιο γελοίοι.

Πάθη είχατε;

Δεν είχα ποτέ. Ψιλά πράγματα, πότε κολλούσα από ‘δώ και από ‘κεί. Για λίγο όμως και ελάχιστα. Δεν ήταν κάτι που μου άλλαξε τη ζωή. Πάντα ήμουν με τον αθλητισμό και αυτό με έσωσε, γιατί όλο και κάτι μ@@κιούλες έχω κάνει, αλλά είναι παρανυχίδες. Αυτό που δοκιμάζεις και φεύγεις.

Στα 57 υπάρχει η ανάγκη για έρωτα;

Όχι στα 57 μου δεν υπάρχει η ανάγκη για έρωτα. Ο έρωτας, ο συναισθηματικός, είναι αναγκαία κατάσταση και το αναζητάς σε μικρές ηλικίες και γι’ αυτό τραβάς και το χουνέρι του. Όσο μεγαλώνεις, είναι μια από τις απελευθερώσεις που σου χαρίζει η ζωή. Είσαι πιο χαλαρός, σου αρέσει περισσότερο η παρέα των φίλων σου, ενώ το άλλο είναι πρόβλημα ρε συ. Οι νεανικές καψούρες που χάνεσαι… Παναγία μου.

Απόστολος Γκλέτσος: Η αποκάλυψη για τον ρόλο του στο "Μόλις Χθες" και η  αναφορά στις δυσκολίες που έχει βιώσει | Hello Magazine

Αποκλείεται το ενδεχόμενο να παντρευτείτε ξανά στα 60 σας;

Κάτσε καλά, όχι, όχι (γέλια).

 

Δεν έχετε ανάγκη από μια σύντροφο;

Όχι, δεν θέλω μπελάδες στο κεφάλι μου. Όπου γης και πατρίς… Να χτυπάει το τηλέφωνο και αντί να σου λέει «γεια» να σου λέει «πού είσαι;».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Άγγελος Ayman που τραγουδάει το “El Telephone” με την Ελένη Φουρέιρα μιλά για όλα στο HerNews

HerNews ka

Η Ρεγγίνα Μακέδου μιλά στο HerNews: “Ο καρκίνος μου έμαθε να λέω όχι , να με αγαπάω, να με σέβομαι, και να ζω!”

Her News b

Κατερίνα Στικούδη: «Στην εγκυμοσύνη, μου έλεγαν “ντροπή σου που μεγάλωσες το στήθος σου”»

Her News