HerNews.gr
DECORNEWS

Αξεσουάρ για να δώσετε στο σπίτι μια καλοκαιρινή αίσθηση

Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει την καλοκαιρινή διακόσμηση, είναι να μεταφέρει αυτό το αίσθημα φρεσκάδας και χαλάρωσης στο σπίτι. Θα θέλατε να το πετύχετε αυτό στο δικό σας σπίτι; Κάντε το με απλό και πολύ οικονομικό τρόπο με αυτήν τη λίστα αξεσουάρ.

Δώστε στο σπίτι σας μια πιο καλοκαιρινή αίσθηση χωρίς κόπο με αυτά τα απαραίτητα για τη σεζόν 2023!

1. Καλοκαιρινά χρώματα για τη διακόσμησή σας

Όταν αλλάζουμε τη διακόσμηση στα σπίτια μας για να προετοιμαστούμε για οποιαδήποτε εποχή, ο καλύτερος τρόπος να το κάνουμε είναι με μικρά αξεσουάρ. Με αυτόν τον τρόπο, η ανανέωση του σπιτιού μεταξύ των εποχών θα είναι πολύ πιο εύκολη και, φυσικά, πιο προσιτή, κάτι που δεν βλάπτει ποτέ.

Όσον αφορά τα καλοκαιρινά αξεσουάρ, τα χρώματα που λειτουργούν πάντα καλύτερα είναι οι ανοιχτοί και φωτεινοί τόνοι. Αυτό θα είναι λοιπόν η αφετηρία μας όσον αφορά την επιλογή καλοκαιρινής διακόσμησης για το σπίτι. Μπορείτε να αναμίξετε λευκά, υπόλευκα χρώματα ή το χρώμα της άμμου (για φυσική εμφάνιση) ή παστέλ (για να διατηρήσετε ένα έντονο χρώμα).

2. Καλοκαιρινά μπιχλιμπίδια κι αξεσουάρ

Όπως είπαμε, δεν χρειάζεται να κάνετε τεράστιες αλλαγές για να μεταμορφώσετε την αίσθηση ενός χώρου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε λεπτομέρεια, όσο μικρή κι αν είναι. Βρείτε έμπνευση σε διακοσμητικά αξεσουάρ όπως βάζα και κεντρικά κομμάτια για να διακοσμήσετε το σαλόνι.

Τα διακοσμητικά αξεσουάρ προσθέτουν μια επιπλέον προσωπική πινελιά στο σπίτι κι είναι πραγματικά εύκολο να τοποθετηθούν και να αποθηκευτούν. Μπορείτε να επιλέξετε μερικά κεραμικά αξεσουάρ σε σχήμα κάκτου, ένα φυτό που είναι χαρακτηριστικό της εποχής και των υψηλών θερμοκρασιών. 

3. Δροσερά και χαρούμενα υφάσματα για τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας

Η εποχή αλλάζει, οπότε ας φρεσκάρουμε την κρεβατοκάμαρα. Σε αυτό το δωμάτιο, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος διακόσμησης από τα υφάσματα. Είναι ο πιο γρήγορος, εύκολος κι οικονομικός τρόπος για να μεταμορφώσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του χώρου.

Για να φέρετε μια νότα καλοκαιριού στην κρεβατοκάμαρα, επιλέξτε κλινοσκεπάσματα κατασκευασμένα από ελαφρύτερα υλικά. Μπορείτε να παίξετε με απλά σχέδια ή να επιλέξετε ένα με μοτίβο που προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων.

Γρήγορες λύσεις για να κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει με το Pinterest

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Naomi Campbell: Η πολυτελής βίλα του ξακουστού μοντέλου

Her News b

Βαν μετατρέπεται σε εντυπωσιακό μικροσκοπικό σπίτι

Her News b

Πως μπορείτε να κρύψετε τα φώτα κάτω από τα ντουλάπια στην κουζίνα σας

HerNews ka