HerNews.gr
DECORNEWS

Πως μπορείτε να κρύψετε τα φώτα κάτω από τα ντουλάπια στην κουζίνα σας

Ο φωτισμός του ντουλαπιού στην κουζίνα δεν χρειάζεται να συνοδεύεται από το προσάρτημα των εκτεθειμένων καλωδίων. Με λίγη προνοητικότητα, προγραμματισμό, προετοιμασία και έξυπνα σχέδια, αυτά τα αδέσποτα κομμάτια που ξεφεύγουν από τη γραμμή μπορούν να κρυφτούν ή να τοποθετηθούν μακριά από απευθείας οπτικά σημεία.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις μοντέρνες ιδέες κουζίνας που βοηθούν να κάνετε τα φώτα κάτω από το ντουλάπι τον ήρωα του σχεδίου χωρίς να εκθέσετε τα μειονεκτήματά τους.

1. Προσθέστε ένα συρμάτινο κάλυμμα Μια κουζίνα σε ολόλευκο και ξύλο με φωτισμό κάτω από το ντουλάπιΤα φώτα κάτω από το ντουλάπι είναι πολύ απαραίτητα για το σχεδιασμό του φωτισμού της κουζίνας. Παρέχουν ζωτικό και εστιασμένο φωτισμό για την προετοιμασία του φαγητού και επίσης βοηθούν στην εστίαση στον πάγκο και τις υπέροχες λεπτομέρειες του. Ένας καλός τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το στοιχείο χωρίς να ασχολείστε με κρεμασμένα καλώδια είναι με ένα συρμάτινο κάλυμμα. Εάν επιλέγετε ταινίες LED, οι πιθανότητες είναι ότι τα καλώδια θα είναι μικρά αλλά θα εξακολουθούν να είναι ορατά. Ορισμένες μάρκες πωλούν κάλυμμα για καλώδια που μπορούν να τοποθετηθούν στον τοίχο και να βαφτούν ώστε να ταιριάζουν με τον χώρο. 

2. Κατασκευάστε ένα φωτιστικό κουτί μέσα στο ντουλάπιΜια γήινη, σιωπηλή κουζίνα με φωτισμό κάτω από το ντουλάπιΈνα ελαφρύ κουτί, που συγκρατεί όλα τα καλώδια, μπορεί να ενσωματωθεί στα επάνω ντουλάπια. Ενώ ορισμένες ημι-προσαρμοσμένες εταιρείες ντουλαπιών κουζίνας προσφέρουν ένα τυπικό ύψος, το οποίο είναι συνήθως περίπου 1 ¼” ύψος κουτιού, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο μόνο για εσάς. Εάν το προσθέτετε μετά την κατασκευή τους, σκεφτείτε να προσθέσετε μια επένδυση στο μπροστινό μέρος του ντουλαπιού για να κρύψετε όλα αυτά, υποθέτοντας ότι το φως που χρησιμοποιείται είναι αρκετά χαμηλού προφίλ. 

3. Περάστε τα καλώδια πίσω από το ντουλάπιμια κουζίνα με ράφια led με λωρίδα φωτισμούΕάν έχετε το πλεονέκτημα να κατασκευάζετε τα ντουλάπια σας από την αρχή, σκεφτείτε αυτήν την υπέροχη επιλογή. Για χωνευτά φώτα ντουλαπιών κουζίνας , προσθέστε μια ξύλινη σανίδα στο επάνω μέρος με μια τρύπα και ένα κανάλι, ώστε να μπορείτε να τροφοδοτήσετε την καλωδίωση μέσα από το ντουλάπι και στην έξοδο στον πίσω τοίχο. Πιέστε τα ηλεκτρικά καλώδια μέσα από το ντουλάπι ανοίγοντας μια τρύπα στο κάτω μέρος και περνώντας το καλώδιο στην άλλη πλευρά, ώστε να μην είναι ορατό στο μπροστινό μέρος.

3 κόλπα για να ξαναφτιάξετε τον πάγκο της κουζίνας σας χωρίς να τον αντικαταστήσετε!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι 18 δηλώσεις του Pablo Picasso που άφησαν εποχή

Her News

Τα 5 ωραιότερα φυτά που αποτρέπουν τη μούχλα

HerNews ka

Υπνοδωμάτιο: 4 τρόποι για δημιουργία ήρεμης ατμόσφαιρας

Her News b