HerNews.gr
DECORNEWS

Γρήγορες λύσεις για να κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει με το Pinterest

Ξέρετε πώς μπορείτε απλώς να περάσετε πολλές ώρες κάνοντας κύλιση στο Pinterest και χαζεύοντας φωτογραφίες με σπίτια και στιλ διακόσμησης. Σίγουρα εκεί υπάρχουν πολλές όμορφες ιδέες που μπορούν να κάνουν κάθε σπίτι να μοιάζει απλά τέλειο.

Κάναμε λοιπόν την έρευνα για εσάς και καταλήξαμε σε αυτούς τους εξαιρετικά εύκολους τρόπους για να μεταμορφώσετε κομμάτια του διαμερίσματός σας, ώστε να είναι εξίσου καλό με αυτό που υπάρχει στους πίνακες σας στο Pinterest.

1. Το επιμελημένο ράφι

Τα ράφια είναι πολύ σημαντικά, όχι μόνο για αποθήκευση, αλλά και για αισθητική. Επιλέξτε μια γωνιά και αφιερώστε μια ώρα για να απαλλαγείτε από όλα τα πράγματα που δεν έχετε αγγίξει για περισσότερο από ένα χρόνο. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα εάν ξεφορτωθείτε όλα αυτά κι απλώς θα διατηρήσετε αυτό που πραγματικά σας αρέσει να βλέπετε και να χρησιμοποιείτε.

Ξεκινήστε να κατηγοριοποιείτε αυτά τα κομμάτια και χρησιμοποιήστε τα ράφια σας με θετικό τρόπο, ομαδοποιώντας βιβλία, CD κι άλλα αντικείμενα όπως κεριά. Τακτοποιώντας ανά μέγεθος ή χρώμα και προσθέτοντας συναισθηματικές καρτ ποστάλ στα ράφια, έχετε μια εντελώς εύκολη και πρακτική ρύθμιση όπως στο Pinterest.

2 . Δημιουργήστε ένα μικρό σημείο εστίασης

Αν έχετε μια γωνιά που χρειάζεται λίγη αγάπη, κάντε ένα κομβικό σημείο με ένα σκαμπό με χρώμα νέον. Όχι μόνο φαίνεται πολύ χαριτωμένο, αλλά είναι μια φθηνή εναλλακτική λύση για ένα βοηθητικό τραπέζι.

3. Βάψτε το δωμάτιο λευκό

Είναι πολύ εύκολο να ανακαλύψετε ότι όλοι οι καλύτεροι εσωτερικοί χώροι στους πίνακες σας στο Pinterest έχουν πιθανώς λευκούς τοίχους, σωστά; Λοιπόν, αγοράστε όλα τα απαραίτητα υλικά κι αρχίστε το βάψιμο. Θα μπορούσατε σίγουρα να το κάνετε αυτό σε μια μέρα. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο καθαρό, ελαφρύτερο και θα δώσει μια ψευδαίσθηση επιπλέον χώρου. 

4. Ξαναγεμίστε τα δοχεία του μπάνιου σας

Απλώς ξαναγεμίστε το μπουκάλι με το αξιόπιστο σαπούνι του σούπερ μάρκετ και ξεγελάστε τους πάντες με το φανταχτερό σας μπουκάλι. Καμιά φορά η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

Φυτά εσωτερικού χώρου: Tips για να τα φροντίσετε σωστά στη ζέστη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

H «ξεπερασμένη» τάση για τοίχους που κάποτε θεωρούσαμε παρελθόν ανανεώθηκε – Είναι πολύ καλύτερη αυτή τη φορά

HerNews ka

Πως να κάνετε τα έπιπλα του εξωτερικού χώρου σας να φαίνονται πιο luxury χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

HerNews ka

Οι πιο μοντέρνες και σύγχρονες ιδέες για να διακοσμήσετε τους κάκτους σας

HerNews ka