HerNews.gr
DECORNEWS

Οικονομικοί τρόποι διακόσμησης με φυτά και βάζα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να διακοσμήσεις το σπίτι σου με φυτά και βάζα για να του δώσεις μια πολύχρωμη και χαρούμενη πινελιά. Θέλετε να εμπνευστείτε από μερικές ιδέες για να διακοσμήσετε μόνες σας μια μικρή γωνιά του σπιτιού σας; Μην χάσετε αυτές τις πρακτικές συμβουλές για το πώς να το κάνετε με υπέροχο στιλ και, το καλύτερο από όλα, με πολύ λίγα χρήματα.

1. Δώστε ζωή στα παράθυρα

Μια από τις πιο εύκολες, αλλά όχι λιγότερο ελκυστικές ιδέες είναι να διακοσμήσετε τα παράθυρα με φυτά. Για να το κάνετε αυτό, δημιουργήστε έναν εντυπωσιακό συνδυασμό από εποχιακά λουλούδια, όποια σας αρέσουν περισσότερο. Χρησιμοποιήστε όλο το ύψος του παραθύρου για να δημιουργήσετε ένα φυσικό πλαίσιο.

Μπορείτε επίσης να εκμεταλλευτείτε το περβάζι για να προσθέσετε άλλα στοιχεία που θα το συνοδεύουν, όπως μερικά επιπλέον φυτά ή γυάλινα βάζα. Εάν το παράθυρο δέχεται άμεσο ηλιακό φως, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ανθεκτικά φυτά για να μην καούν από υπερβολική έκθεση στον ήλιο.

2. Κορνίζα από λουλούδια

Αν δεν έχετε μεγάλο παράθυρο, ίσως σας ενδιαφέρει περισσότερο να διακοσμήσετε τους τοίχους σας με λουλούδια. Είναι μια πολύ απλή επιλογή που θα δώσει στο δωμάτιο μια φυσική ατμόσφαιρα.

Απαθανατίστε την ομορφιά των αγαπημένων σας λουλουδιών και φύλλων σε κορνίζες φωτογραφιών. Πιέστε πέταλα ή φυσικά λουλούδια ανάμεσα σε δύο γυάλινα πάνελ για να δημιουργήσετε τη σύνθεση που σας αρέσει περισσότερο. Βεβαιωθείτε ότι είναι απαλλαγμένα από υπολείμματα χώματος. Επιλέξτε την πιο κατάλληλη κορνίζα για τη διακόσμησή σας κι είστε έτοιμες.

3. Διακοσμήστε με διαφορετικά βάζα και γλάστρες

Όπως ήδη αναφέραμε στην πρώτη ιδέα, η διακόσμηση με φυτά σε βάζα, γλάστρες ή ζαρντινιέρες είναι μια τέχνη από μόνη της.  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλο τον διαθέσιμο χώρο στο πάνω μέρος ενός ντουλαπιού και να δημιουργήσετε ένα ειδικό μέρος για να εμφανίσετε τη μικρή φυσική σας γωνιά.

Φυτά εσωτερικού χώρου: Tips για να τα φροντίσετε σωστά στη ζέστη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Mom-Hacks για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται τακτοποιημένο!

HerNews ka

3 βήματα για να οργανώσετε το ντουλάπι του νεροχύτη της κουζίνας σας

HerNews ka

4 ονειρικά παιδικά δωμάτια διάσημων Ελληνίδων μαμάδων

Her News