HerNews.gr
DECORNEWS

Διακοσμήστε ξανά το μπάνιο σας με όμορφες λεπτομέρειες

Το μπάνιο για εμάς τις γυναίκες είναι ένα από εκείνα τα δωμάτια του σπιτιού μας, που τα θέλουμε οργανωμένα και με ωραία διακόσμηση. Έτσι, θα απολαμβάνουμε περισσότερο το αφρόλουτρό μας, την ρουτίνα ομορφιάς, πρωί και βράδυ και φυσικά τις ώρες που βαφόμαστε.

Αν θέλετε κι εσείς λοιπόν να διακοσμήσετε με όμορφες λεπτομέρειες το μπάνιο σας, διαβάζετε το κατάλληλο άρθρο.

Να θυμάστε ότι, προσθέτοντας μερικά προσιτά προϊόντα στο μπάνιο σας, μπορείτε να το μετατρέψετε σε ένα δωμάτιο μπάνιο με αίσθηση μπουτίκ και ξενοδοχείου.

Οργάνωση και διακόσμηση μπάνιου

Έχετε πινέλα μακιγιάζ, τσιμπιδάκια, οφθαλμικές σταγόνες κι άλλα που γεμίζουν τον χώρο του νεροχύτη ή του πάγκου σας; Τοποθετώντας κομψά ράφια πολλαπλών χρήσεων στους τοίχους σας, θα μπορέσετε να ελευθερώσετε χώρο στον πάγκο. Ταυτόχρονα θα δώσετε και μια μικρή αριστοκρατική πινελιά στο μπάνιο σας. Θα μπορούσατε να τοποθετήσετε μικρά κουτιά με μικρά αντικείμενα μέσα τους, στα ράφια ή να τυλίγετε προσεκτικά τις εφεδρικές πετσέτες για να τις αποθηκεύσετε εύκολα και στα ράφια. Διαλέξτε τα ράφια ανάλογα με το χρωματικό σχέδιο του μπάνιου σας. Μερικά κλασικά χρώματα είναι το λευκό, το μπεζ και το καφέ.

Αν θέλετε να αντικαταστήσετε την παλιά βάση που τοποθετείτε το ρολό χαρτιού, μπορείτε να επιλέξετε μια καινούργια, εύχρηστη βάση. Βρείτε μία που να μπορεί να στερεωθεί στον τοίχο. Κι απλά διαλέξτε ένα χρώμα που να ταιριάζει με τα ράφια, αλλά και γενικά με το χρώμα του μπάνιου.

Τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να βρείτε μια βρεγμένη πετσέτα πεσμένη στο πάτωμα. Εάν δεν έχετε αρκετές ράγες ή γάντζους στο μπάνιο σας για να κρεμάτε πετσέτες, δεν χρειάζεται να τρυπήσετε και να τοποθετήσετε περισσότερες ράγες. Υπάρχει μια πιο πρακτική λύση. Επιλέξτε μια ανεξάρτητη βάση πετσετών και δεν θα πιάνετε τόσο χώρο στους τοίχους.

Αυτές οι βάσεις μπορούν να τοποθετηθούν στο μπάνιο σας για να επιτρέψουν στις βρεγμένες πετσέτες σας να στεγνώσουν σωστά πριν από το επόμενο μπάνιο ή ντους σας. 

Αξεσουάρ για να δώσετε στο σπίτι μια καλοκαιρινή αίσθηση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Vertical Gardens: Η διακόσμηση με φυτά που βελτιώνει την ψυχική υγεία

Her News

Ουδέτερα χρώματα για να ανανεώσεις την κρεβατοκάμαρα

Her News

5 χρώματα κουζίνας που ξεφεύγουν από τη μόδα για το 2024 – Οι αποχρώσεις που τα αντικαθιστούν

HerNews ka