HerNews.gr
Μόδα

Η Sarah Jessica Parker ψήφισε την πιο πρωτοποριακή τσάντα

Η Sarah Jessica Parker, με την τεράστια γκαρνταρόμπα της στο And Just Like That, είναι ασφαλές να πούμε ότι γνωρίζει καλά τη μόδα.

Η ηθοποιός, που υποδυόταν την Carrie Bradshaw και στο Sex and the City, η οποία λατρεύει τα Manolo Blahniks παπούτσια της, βρέθηκε αυτή τη φορά στον ρόλο του κριτή, για τα Etsy Design Award 2023.

Σύμφωνα με τη Parker, ήταν πραγματικά μια ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική εμπειρία. Γνώρισε πολλούς νέους σχεδιαστές, που αγνοούσε.

Η ίδια ξεχώρισε την επόμενη μεγάλη σχεδιάστρια αξεσουάρ, που δεν βρίσκεται στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη ή το Μιλάνο, αλλά στο Etsy. Το όνομά της είναι Maria Gabriela Duque και η μετατρέψιμη Emma Bag της από δέρμα κάκτου κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο Etsy Design Award 2023.

Η επιλογή ενός μόνο κομματιού από χιλιάδες συμμετοχές δεν ήταν μικρό κατόρθωμα, αλλά μέσα σε μια θάλασσα από χειροποίητα αξεσουάρ, η τσάντα της Duque ξεχώρισε για την Parker.

Η τσάντα της Parker

Όπως δήλωσε η ηθοποιός τείνει να κινείται προς τα vintage αξεσουάρ. Γι’ αυτό και βρίσκει τον σχεδιασμό της Dogue συναρπαστικό και καινοτόμο.

Η Parker, ξέρει πολλά πράγματα για τις τσάντες. Και η ξεχωριστή τσάντα της Duque μπορεί να φορεθεί ως ζώνη, χιαστί ή στον ώμο.

Η αίσθηση της διαχρονικότητας, είναι πραγματικά σημαντική για την Sarah Jessica Parker. Επίσης όπως έχει πει και η ίδια λατρεύει τα μίνιμαλ σχέδια και γι’ αυτήν μεγάλο ρόλο παίζει πάντα το χρώμα. Όσα ψάχνει σε μια τσάντα τα βρήκε σε αυτή την ξεχωριστή Emma Bag.

Στην περίπτωση της Emma Bag, η Duque ήθελε να δημιουργήσει κάτι που θα ήταν αντισυμβατικό. Βρήκε ένα παλιό ξύλινο βραχιόλι της, που ήταν βασικό στοιχείο.

Άλλα σημαντικά στοιχεία περιελάμβαναν βιώσιμα υλικά κι αναφορές στον φυσικό κόσμο.

Η Parker που γνωρίζει πολύ καλά από τσάντες, σκέφτηκε την ευελιξία που δίνει η τσάντα αυτή. Εξάλλου, όπως δήλωσε και η ίδια, η λειτουργικότητα της τσάντας είναι αυτό που αναζητούν συχνά οι γυναίκες. Θέλουν κάτι που θα φαίνεται ωραίο τη μέρα και τη νύχτα, και που μπορεί να φορεθεί γύρω από τη μέση ή σε όλο το σώμα τους.

Sarah Jessica Parker: 4 Μαθήματα στιλ που μας δίδαξε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kendall Jenner: To lace up μαγιο που έκανε την ανατροπή!

HerNewskl

Julia Fox: Περπατά στους δρόμους του Λονδίνου με κορσέ Πριγκίπισσα Νταϊάνα

HerNews ka

4 νέοι τρόποι να φορέσεις τζιν φέτος

Her News