HerNews.gr
Beauty

4 Βήματα για να έχετε πάντα τέλεια φρύδια

Αν θέλετε να έχετε πάντα τέλεια φρύδια πρέπει να μάθετε πώς να τα περιποιήστε σωστά και να τα φροντίζετε, όπως κάνετε και με το υπόλοιπο πρόσωπό σας.

Αφιερώστε λίγο χρόνο στη φροντίδα των φρυδιών σας και μάθετε όλα τα μυστικά για να έχετε όμορφα και καλοσχηματισμένα φρύδια.

Σε γενικές γραμμές δεν συνιστάται να πειραματίζεστε πολύ με τα φρύδια σας. Κάθε γυναίκα θα πρέπει να το προσεγγίζει απαλά και με ευαισθησία, για να πετύχει ένα φυσικό βλέμμα και να μην χάσει τον όγκο των φρυδιών.

Το σχήμα των φρυδιών σας καθορίζει πώς φαίνονται τα γενικά χαρακτηριστικά σας και μπορεί να είναι ανησυχητικό όταν είναι απεριποίητο. Δεν γεννιούνται όλοι με πυκνά φρύδια και πολλοί δεν έχουν καταλάβει τι να κάνουν για να φαίνονται γεμάτα και φυσικά. Εξάλλου, είναι τρίχες όπως στο κεφάλι και η φροντίδα για αυτά είναι ακριβώς η ίδια.

1) Καθαρισμός κι απολέπιση

Ο καθαρισμός και η σωστή απολέπιση των φρυδιών συχνά ξεχνιέται. Αυτό μπορεί να προκαλέσει την παραμονή νεκρών κυττάρων κάτω από τις τρίχες των φρυδιών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν καθαρίζετε τακτικά τα φρύδια σας, θα αφαιρείτε τις ακαθαρσίες, επιτρέποντας στα ενεργά συστατικά των προϊόντων να διεισδύουν καλύτερα στο δέρμα. Για καθαρά φρύδια, μπορείτε να  χρησιμοποιήσετε ένα micellar water κατάλληλο για αυτή την περιοχή του προσώπου. Έτσι, εάν είστε στη διαδικασία της ανάπτυξης των φρυδιών σας, τότε ο καθαρισμός μπορεί να έχει θετική επίδραση.

2) Τόνωση

Ρωτάτε αν είναι δυνατόν να μεγαλώσουν τα φρύδια; Με μια λέξη, ναι! Οι τρίχες στα φρύδια σας είναι ίδιες με τις τρίχες στο κεφάλι σας. Ανάλογα με το πόσο υγιείς είναι οι θύλακες της τρίχας των φρυδιών σας, μπορεί να χρειαστούν 12 ολόκληρες εβδομάδες για να μεγαλώσουν αρκετά. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη φυσική ανάπτυξη των φρυδιών είναι να τα αφήσετε να αναπτυχθούν, να αφήσετε κάτω το τσιμπιδάκι και να εστιάσετε πραγματικά στην τόνωση με τη χρήση ορών ή ελαίων. 

3) Ενυδάτωση

Το δέρμα κάτω και γύρω από τα φρύδια χρειάζεται επίσης μια καλή δόση ενυδάτωσης κάθε μέρα. Πρέπει να προστατεύεται από τη φθορά του ήλιου, τις λεπτές ρυτίδες και τη χαλάρωση του δέρματος. Αυτοί οι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν το σχήμα των φρυδιών σας. Γι’ αυτό η προσθήκη ενυδατικής κρέμας στην καθημερινότητά σας είναι απαραίτητη.

Τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ιδανικό να χρησιμοποιείτε μια ενυδατική κρέμα με υψηλή αντηλιακή προστασία, με SPF 15, για προστασία, ζωντάνια κι ελαστικότητα. Το επόμενο στη σειρά που προτείνουμε για την ενυδάτωση και την προστασία των φρυδιών σας είναι ένα gel styling φρυδιών. Βοηθά να διατηρήσετε τα φρύδια σας τέλεια, δυνατά κι υγιή.

4) Διαμόρφωση φρυδιών

Είναι σημαντικό να περιποιήστε τα φρύδια σας έτσι ώστε να μην παρεμβαίνουν στη φυσική σας εμφάνιση. Κρατήστε πάντα τη φυσική γραμμή των φρυδιών, ενώ ελέγχετε συνεχώς τη συνολική φυσική εμφάνιση. Εάν ακολουθήσετε τη σωστή διαδικασία, λειτουργεί τέλεια, γρήγορα κι ανώδυνα.

Βούτυρο καριτέ: Όλοι οι λόγοι για να μπει στην ρουτίνα ομορφιάς σου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Feather Brows: Aποκτήστε ανοδική όψη στα φρύδια σας!

HerNewskl

Χρυσές Σφαίρες 2024: Το all time classic manicure της Selena Gomez

HerNewskl

Hailey Bieber: Έκανε το ανάλαφρο hairstyle της σεζόν!

HerNewskl