HerNews.gr
Social News

Μπάγια Αντωνοπούλου: Διακοπές στη Νάξο με την οικογένεια και τον σύντροφο της

Μπάγια Αντωνοπούλου

Η δημοσιογράφος, Μπάγια Αντωνοπούλου, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην όμορφη Νάξο.

Μπάγια Αντωνοπούλου

Η Μπάγια Αντωνοπούλου επέλεξε να περάσει τις ημέρες αδείας της με την οικογένεια της στην όμορφη Νάξο. Εκεί άλλωστε ο σύντροφος της, ο επιχειρηματίας Νίκος Κώτσης έχει μαγαζί εστίασης, το all day bar Hug Me.

Μπάγια Αντωνοπούλου

Στο νησί έκαναν διακοπές η μητέρα της και σχεδιάστρια του Atelier Rene Κατερίνα Αντωνοπούλου, η θεία, η γιαγιά και ο παππούς της.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Διακοπές στη Νάξο με την οικογένεια της και τον σύντροφο της

H ίδια απολαμβάνει τις χαλαρές στιγμές και γεμίζει τις μπαταρίες της ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, μοιράζεται τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς δημοσίευσε φωτογραφίες από τις οικογενειακές της στιγμές, που πλημμύρισαν από ευτυχία.

Οι καλοκαιρινές της διακοπές περνούν με την παρέα των αγαπημένων της ανθρώπων, και η Μπάγια δεν μπορεί παρά να είναι ευγνώμον για την αξέχαστη εμπειρία. “Στιγμές ευτυχίας με τους ανθρώπους που αγαπώ! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από τη ζωή;”, αναφέρει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η φυσική ομορφιά της Μπάγιας και η χαμόγελο της δείχνουν τη χαρά και την ευτυχία που βιώνει κατά τη διάρκεια αυτών των ξεχωριστών στιγμών στο νησί.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Απασφαλίζει με ανάρτησή της για τα ομοφοβικά σχόλια που δέχθηκε λόγω της παρουσίας της στο Athens Pride

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως κατάφερε να χάσει τα παραπανίσια κιλά

HerNews ka

Νίκος Βουρλιώτης: Θετικός στον κορωνοϊό

Her News

Κριστιάνο Ρονάλντο- Χεορχίνα: Aνακοίνωσαν ότι περιμένουν δίδυμα

Her News