HerNews.gr
Beauty

Dua Lipa: Το Micro French μανικιούρ της είναι τέλειο για διακοπές

Από όλες τις Barbie που θα μπορούσε να έχει παίξει η Dua Lipa στην ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ , είναι λογικό ότι επιλέχτηκε για εκείνη η Barbie Γοργόνα, καθώς η τραγουδίστρια σχεδόν πάντα κάνει διακοπές στην παραλία.

Πριν από μερικές εβδομάδες βρέθηκε για διακοπές στην Αλβανία με τους γονείς της και το micro French μανικιούρ της μας πήγε και εμάς διακοπές.

Στις 27 Ιουλίου, η Dua Lipa δημοσίευσε ένα καρουζέλ με φωτογραφίες από το ταξίδι της. Η τραγουδίστρια ήταν στολισμένη στο Celine από την κορυφή μέχρι τα νύχια, συνδυάζοντας μαύρες διαφάνειες gladiator με ένα μαύρο μίνι φόρεμα με λευκές τιράντες, τσέπες και χρυσά κουμπιά.Το micro French μανικιούρ της Dua Lipa

H Dua Lipa που είναι λάτρης του layering των κοσμημάτων της—αυτή τη φορά φορούσε χρυσούς και διαμαντένιους κρίκους σε κάθε αυτί, χρυσά δαχτυλίδια, καθώς και ένα χρυσό ρολόι και ένα διαμαντένιο βραχιόλι.

Ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με μια λαμπερή εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ και φυσικούς κυματισμούς στα μαλλιά της.

Το ντύσιμό της έδινε ήσυχη πολυτέλεια σε ένα μπλουζάκι και το micro French mani της συμπλήρωνε τέλεια την εμφάνισή της. Τα νύχια της σε τετράγωνο σχήμα μεσαίου μήκους με γαλακτερό nude χρώμα στη βάση τους.

Dua Lipa σε μια παραλία

Οι λευκές micro French άκρες της ακολουθούν την καμπυλότητα της ανάπτυξης των νυχιών σε αντίθεση με την επιπεδότητα μιας τετράγωνης άκρης νυχιών, κάνοντας το γαλλικό μανικιούρ της να μοιάζει με τα φυσικά της νύχια, μόλις ενισχυμένα, κάτι που συμβαδίζει με την τρέχουσα τάση των “γυμνών νυχιών”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: To beauty item που δεν αποχωρίζεται ποτέ

HerNewskl

3 DIY μάσκες για περιποίηση των ποδιών στο σπίτι!

HerNews ka

Τι να κάνω για την τριχόπτωση

Her News