HerNews.gr
Γνώμες

Ροζ πράγματα εμπνευσμένα από τον κόσμο της Barbie

Από το 1959, η πιο διάσημη κούκλα, η Barbie στέκεται ως το απόλυτο παράδειγμα ότι μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και ότι δεν υπάρχει όριο στην ομορφιά του κόσμου που δημιουργείς. Η Barbie έχει αιχμαλωτίσει τη φαντασία πολλών γενεών χάρη στο προσωπικό της στιλ, τη  γοητεία και το ευρύ φάσμα των ενδιαφερόντων της.

Γράφει η δημοσιογράφος Εύη Μακαβέλου

Η κληρονομιά της Barbie εκτείνεται σε έξι δεκαετίες, απαριθμώντας πάνω από 200 επαγγέλματα για την κούκλα. Πάντα με ενέπνεε βαθιά η Barbie, ειδικά η απεριόριστη περιέργειά της και η χαρά της να ζήσει καλά.

Έτσι, προς τιμή της αγαπημένης μας κούκλας, έχω επιμεληθεί μια σειρά προϊόντων που παρουσιάζουν τη διαρκή επιρροή της στη μόδα κι όχι μόνο.

Ροζ φλιτζάνι

Τι πιο girly από ένα ροζ φλιτζάνι για να πίνεις τον καφέ σου, εμπνευσμένο από την αγαπημένη σου κούκλα των παιδικών σου χρόνων, την Barbie. Ειδικά τώρα με την καινούργια ταινία που κυκλοφόρησε, είναι η τέλεια περίοδος για να μπεις σε ροζ mood.

Ροζ σατέν ρόμπα

Σήκω και λάμψε, κορίτσι Barbie! Αξίζεις να ξεκινήσεις τη μέρα σου με μια πινελιά λάμψης! Μια μεταξένια ροζ ρόμπα είναι το τέλειο ρούχο για να το φορέσεις πρώτο το πρωί. 

Μαγειρικά σκεύη

Ένα σετ μαγειρικών σκευών σε ροζ χρώμα, νομίζω είναι μια τέλεια προσθήκη για την κουζίνα σου. Επέλεξε ιδανικά μια συλλογή κατασκευασμένη από σιλικόνη, που δεν χαράζει τις επιφάνειες μαγειρέματος κι αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες. Είναι μοντέρνα, λειτουργική και καθαρίζεται εύκολα!

Σετ γυμναστικής

Κάθε κορίτσι Barbie γνωρίζει τη σημασία της κίνησης του σώματός μας. Η άσκηση βελτιώνει τη σωματική και ψυχική μας υγεία! Αλλά δεν βλάπτει να δείχνουμε χαριτωμένες όταν ιδρώνουμε. Γι’ αυτό θα συνιστούσα ένα ροζ σετ προπόνησης.

Χαλάκι γιόγκα

Μιας και μιλάμε για γυμναστική, μάλλον αξίζει να συνδυάσουμε το ροζ σετ με ένα ροζ χαλάκι γιόγκα. Απλά διάλεξε ένα που να είναι ελαφρύ κι ανθεκτικό στο σκίσιμο, για να σου κρατήσει περισσότερο.

Γιατί τόσος πανικός με την ταινία «Barbie» ;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καλοκαίρι αργείς;

Her News b

Γιατί τόσος πανικός με την ταινία «Barbie»;

HerNews ka

“Μαμά, με αγαπάς; Γιατί εγώ, σου δίνω την ζωή μου”

Her News b