HerNews.gr
Μόδα

Οδηγός για την εύρεση κολιέ για το στιλ σας

Σχεδιάζετε να φορέσετε ένα ρούχο που αναδεικνύει πλήρως την προσωπικότητά σας, αλλά κάτι του λείπει. Ένα κολιέ μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε για να τα δέσετε όλα μαζί. Χρησιμοποιήστε αυτές τις ιδέες για να διαλέξετε το τέλειο κολιέ με βάση τη μοναδική αίσθηση του στιλ σας.

Η γνώση του στιλ σας θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα κολιέ που να ταιριάζει με αυτό που φοράτε. Και το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν υπάρχουν πραγματικοί κανόνες. Αυτό είναι καθαρά κάποιο inspo για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το επόμενο ντύσιμό σας.

Πριγκιπικό στιλ

Ένα κολιέ σε αυτό το στιλ περιγράφει το μήκος, αλλά συνήθως θα έχει μικρές πέτρες, πέρλες και floral λεπτομέρειες που είναι όλα υπέροχα και σικ.

Διακριτικά κολιέ

Ορισμένα στιλ κολιέ μπορεί να έχουν ένα λεπτές αλυσίδες. Οι μικρές λεπτομέρειες, τα παστέλ χρώματα και οι αλυσίδες με μικρούς κρίκους μπορούν όλα να συμβάλουν σε αυτή τη λεπτή αίσθηση.

Μαργαριταρένιο στιλ

Ένα μαργαριταρένιο κολιέ είναι πάντα μια κλασική και διαχρονική επιλογή. Μπορεί να  διαθέτουν μονές ή πολλαπλές σειρές μαργαριταριών, είτε ομοιόμορφου μεγέθους, είτε διαβαθμισμένες. Αυτά τα κολιέ είναι η επιτομή της τάξης και συνδέονται με την παλαιά θέση και το κύρος. Ταιριάζουν τέλεια με ένα μικρό μαύρο φόρεμα ή με ρούχα για το γραφείο.

Boho chic

Χαλαρή κι αβίαστη είναι οι λέξεις που μπορεί να περιγράψουν μια boho chic ατμόσφαιρα. Διοχετεύστε τα στα κολιέ σας για να προσθέσετε ακριβώς τη σωστή πινελιά.

Η Swarovski συμμετέχει στους εορτασμούς για την 100η επέτειο της Disney

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σουτιέν: Ποιο στυλ είναι κατάλληλο για εσένα;

Her News

MAX&Co: Η συλλογή που γιορτάζει την urban θηλυκότητα

Her News

Blazer: Οι πιο fashion τρόποι για να το φορέσεις σαν φόρεμα

Her News b