HerNews.gr
Μόδα

Blazer: Οι πιο fashion τρόποι για να το φορέσεις σαν φόρεμα

blazers

Αυτή την άνοιξη, είναι η στιγμή που θα τολμήσεις να φορέσεις το αγαπημένο σου blazer (σακάκι) σαν φόρεμα..

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να επιλέξεις την εμφάνιση που θα κάνεις με το blazer-φόρεμα σου. Δες μερικούς από αυτούς:

Με ψηλά πέδιλα..

Φόρεσέ το blazer φόρεμα σου με strappy πέδιλα ή nude γόβες για ένα super stylish outfit. Έτσι η σιλουέτα σου θα δείξει ψηλότερη και εσύ θα νιώσεις sexy… τόσο όσο! Αν φοράς ένα έντονο χρώμα (φούξια, πράσινο,πορτοκαλί) επέλεξε τα ψηλα πέδιλα σου να είναι λευκά, για να αναδείξεις και το ρούχο, αλλά και τα πόδια σου.

Με την σωστή ζώνη..

Το πουκάμισο-φόρεμά σου, μπορείς να το φορέσεις με ζώνη στη μέση για να δημιουργήσεις  την κατάλληλη σιλουέτα. Φέτος επέλεξε μια φαρδιά σε στυλ κορσέ που θα σφίξεις πολύ για να φανεί η μέση σου λεπτότερη. Φυσικά  μια λεπτή ζώνη, αν έχεις μερικά κιλάκια παραπάνω, είναι πιο ταιριαστή.

blazer

 

Με το ασπρόμαυρο να κυριαρχεί ..

Μια σίγουρη για επιτυχία επιλογή είναι το άσπρο- μάυρο. Λευκό ή μαύρο σακάκι-φόρεμα συνδυασμένο με κάποιο χρωματιστό ζευγάρι γόβες δηλαδή. Ακόμα καλύτερα κόκκινες, γιατί τα δύο χρώματα δημιουργούν ένα τέλειο συνδυασμό! Αν δεν είσαι όμως αυτής της κόκκινης χρωματικής παλλέτας , επέλεξε ένα ζευγάρι παστέλ γόβες αν φοράς λευκό σακάκι ή ένα ζευγάρι neon αν φοράς μαύρο. 

Με φίλο το καρό..

Τόλμησε το always in style  καρό πουκάμισο.Λέμε ναι στο κλασικό και διαχρονικό καρό, που θα το φορέσεις εύκολα με ένα ζευγάρι χαμηλά αρβυλάκια, ή με ψηλές λευκές μπότες. Έτσι θα κάνεις μια Rock & Vintage ανεπανάληπτη εμφάνιση.Αν πάλι, δεν σου αρέσει το καρό, μπορείς να κάνεις την ίδια εμφάνιση με ριγέ..

blazer

Με τα αγαπημένα σου αθλητικά..

Πες ναι στο αθλητικό παπούτσι!  Δημιούργησε ένα πιο casual στιλ, φορώντας το blazer dress με τα αγαπημένα σου sneakers, για ένα πιο άνετο και καθημερινό look! Μπορείς να είσαι έτσι στυλάτη, από το πρωί στην δουλειά, μέχρι το βράδυ για ένα ποτό στους δρόμους του κέντρου.

Νεότερα Άρθρα

Valentine’s Day: H Kendall Jenner φόρεσε το πιο stylish item αξίας 8€

HerNewskl

Doja Cat: Έκανε ένα εκκεντρικό ντεμπούτο στο Met Gala 2023

HerNewskl

Διαλέξτε τα κοσμήματα που σας ταιριάζουν με βάση τον τύπο της επιδερμίδας σας

HerNewskl