HerNews.gr
DECORNEWS

Δώστε στιλ στα μαξιλάρια σας, σύμφωνα με τους ειδικούς

Τα μαξιλάρια είτε στο κρεβάτι, είτε στον καναπέ, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της διακόσμησης του σπιτιού σας.  Στον κόσμο του σχεδιασμού, η υφή κυριαρχεί και τα μαξιλάρια αποτελούν έναν από τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους για να δημιουργήσετε μια πιο πολυεπίπεδη εμφάνιση.

Δίνουν ζωή στο σπίτι προσθέτοντας χρώμα, υφή, άνεση και στιλ. Αλλά πέρα ​​από την αισθητική, τα μαξιλάρια κάνουν επίσης ένα σπίτι πιο φιλόξενο.

Εδώ, αποκαλύπτουμε όσα πρέπει να γνωρίζετε για να δώσετε στιλ σε ένα μαξιλάρι, σύμφωνα με τους ειδικούς. 

Πώς να τακτοποιήσετε τα μαξιλάρια στο κρεβάτι σας

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι υπάρχει ένας σωστός αριθμός μαξιλαριών που μπορείτε να τοποθετήσετε στο κρεβάτι σας, ανάλογα με το αν είστε υπέρ του μίνιμαλ σχεδιασμού ή όχι.

Σίγουρα βέβαια αν μοιράζεστε το κρεβάτι σας δύο μαξιλάρια είναι το ελάχιστο όριο. Αν είστε υπέρ του απλού σχεδιασμού, μόνο δύο μαξιλάρια σε ένα διπλό, queen ή king κρεβάτι, που είναι κατάλληλα για το μέγεθος του κρεβατιού είναι αυτό που χρειάζεστε.

Όσον αφορά το χρώμα και το σχέδιο, χρησιμοποιήστε μαξιλάρια για να τραβήξετε το βλέμμα στο κρεβάτι. Μπορείτε να έχετε ουδέτερα κλινοσκεπάσματα και πιο έντονα σχέδια στα μαξιλάρια σας. Επίσης μια καλή ιδέα είναι να τα ταιριάξετε με τις κουρτίνες σας. Σύμφωνα με τους διακοσμητές, τα μαξιλάρια μπορούν πραγματικά να ενώσουν το δωμάτιο και να το κάνουν να έχει νόημα από σχεδιαστική άποψη.

Πώς να δώσετε στιλ σε ένα μαξιλάρι καναπέ 

Ξεκινήστε με δύο έως τέσσερα μαξιλάρια για τον καναπέ, ανάλογα με το μέγεθός του. Ένας μικρότερος καναπές δεν χρειάζεται περισσότερα από δύο, ενώ ένας μεγαλύτερος καναπές πιθανότατα θα χρειαστεί τέσσερα. Ιδανικά τοποθετήστε ένα μεγάλο μαξιλάρι με μικρότερη έμφαση μπροστά.

Ο καναπές σας είναι επίσης μια ευκαιρία να κάνετε μια δήλωση τόσο με την υφή, όσο και με το μοτίβο. Δείτε γενικά το σαλόνι σας πώς δείχνει και μετά αποφασίστε το στιλ των μαξιλαριών. Ανεξάρτητα από τις επιλογές μοτίβων, το να δίνετε έμφαση στην υφή, προσθέτει ενδιαφέρον που θα εξυπηρετήσει καλά τον χώρο σας. Το ύφασμα από τις μαξιλαροθήκες είναι εύκολο να το διαλέξετε και δεν χρειάζεται να είναι κάτι ακριβό, για να φτιάξετε ένα όμορφο καναπέ. 

Μια εύκολη προσθήκη στις κουρτίνες σας θα κάνει τα δωμάτια να φαίνονται ακριβά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τι δεν πρέπει να τα καθαρίζετε με χαρτί κουζίνας!

Her News

5+2 τρόποι να χρησιμοποιείσετε την παλιά σας οδοντόβουρτσα

Her News b

Διακόσμηση με κολοκύθες: Πως να υιοθετήσεις την πιο hot τάση στο decor

Her News