HerNews.gr
DECORNEWS

Μια εύκολη προσθήκη στις κουρτίνες σας θα κάνει τα δωμάτια να φαίνονται ακριβά

Αν σας αρέσει το μοτίβο, θα λατρέψετε αυτή την αναδυόμενη τάση κουρτινών. Αν μισείτε το μοτίβο, θα λατρέψετε επίσης αυτή την αναδυόμενη τάση κουρτίνας. 

Οι κουρτίνες με μπορντούρες είναι η τέλεια ισορροπία, έχουν μια δόση μοτίβου και χρώματος, αλλά δεν είναι τόσο τολμηρά ή κυρίαρχα όσο μια κουρτίνα με σχέδια. 

Ποιοι είναι οι σύγχρονοι τρόποι για να βάλετε κουρτίνα με μπορτνούρες;

Μικρό μπλε σαλόνι με εντοιχισμένη αποθήκη

Μερικές φορές μια κουρτίνα με πλήρη σχέδια δεν είναι κατάλληλη για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο ή σχέδιο. Η προσθήκη μπορτνούρας σε κουρτίνες ή περσίδες μπορεί να είναι ένας υπέροχος τρόπος για να προσθέσετε ενδιαφέρον, μετατρέποντας μια απλή ανανέωση παραθύρων σε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον. Η χρήση υφάσματος με αντίθεση για την επένδυση μπορεί να κάνει τις κουρτίνες πολύ χαρακτηριστικές τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό ενός κτιρίου.

1. Τοποθετήστε ένα μοτίβο που υπάρχει στο δωμάτιο

Ενιαίο σαλόνι και τραπεζαρία με έντονα χρώματα και prints

Αν και συνήθως θεωρούνται ως αξεσουάρ σε ένα δωμάτιο και όχι ως κυρίαρχο κομμάτι όπως ένας καναπές ή ένα κεφαλάρι, στην πραγματικότητα καταλαμβάνουν εξίσου οπτικό χώρο, αν όχι περισσότερο. Έτσι, αν πρόκειται να επιλέξετε ένα τολμηρό μοτίβο στις κουρτίνες σας, να είστε προετοιμασμένοι ώστε να αποτελέσουν ένα μεγάλο επίκεντρο του δωματίου. Αυτό που επιτρέπουν οι μπορντούρες της κουρτίνας είναι αυτή η δόση μοτίβου, αυτό το πρόσθετο ενδιαφέρον, αλλά με τρόπο που δεν πρόκειται να καταλάβει ολόκληρο τον χώρο.

Οι κουρτίνες με μπορντούρες είναι ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης για να παίξετε με το χρώμα σε ένα δωμάτιο. Εάν είστε διστακτικοί όσον αφορά το χρώμα, ένα λεπτό περίγραμμα κουρτίνας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξετε τις άκρες του δωματίου χωρίς να χρειάζεται να δεσμευτείτε για κάτι πολύ τολμηρό.

2. Κάντε τα κρόσια σοφιστικέ

Μπλε δωμάτιο με κουρτίνες με κρόσσια

Μπορούν να δώσουν στις κουρτίνες μια ευγενή βαρύτητα, γαλλικό στυλ και εσωτερική ποικιλία. Μερικές φορές, ωστόσο, μπορείτε να κάνετε υπερβολές και αν θέλουμε το αποτέλεσμα να μην είναι κυριολεκτικά του δέκατου όγδοου αιώνα, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα λείο ύφασμα. Για μια πιο διακριτική εμφάνιση, ταιριάξτε τη διακοσμητική μπορντούρα με την απόχρωση της κουρτίνας, ώστε να συνδυάζεται, δίνοντάς σας την υφή αλλά όχι την υψηλή αντίθεση των χρωμάτων. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να διακοσμήσετε εντυπωσιακά το σπίτι σας με φωτογραφίες σας σε καμβά

HerNews ka

Συμβουλές για να κάνετε το μπάνιο σας να μυρίζει όμορφα συνεχώς

HerNews ka

Mom-Hacks για να κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται τακτοποιημένο!

HerNews ka