HerNews.gr
Beauty

Beyoncé: Αυτό είναι το αγαπημένο της setting spray

Το αγαπημένο προϊόν της Beyoncé για τη διατήρηση του μακιγιάζ της κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών της είναι το One Size by Patrick Starrr On ‘Til Dawn Mattifying Waterproof Setting Spray, το οποίο αποκάλυψε ο διάσημος make-up expert Patrick Starrr μέσω του λογαριασμού του στο TikTok.

Beyoncé

Αυτό το προϊόν είναι ένα σπρέι που βοηθά στο να κρατηθεί το μακιγιάζ αναλλοίωτο και αψεγάδιαστο κατά τη διάρκεια πολυάσχολων εμφανίσεων όπως συναυλίες.

Beyoncé: Αυτό είναι το αγαπημένο της setting spray

Ο Patrick Starrr, που είναι γνωστός make-up artist, μοιράστηκε αυτήν τη λεπτομέρεια στο TikTok, εκφράζοντας την ανυπομονησία και τη χαρά του για το γεγονός ότι η Beyoncé προτιμά και εμπιστεύεται το προϊόν του.

Το One Size by Patrick Starrr On ‘Til Dawn Mattifying Waterproof Setting Spray θεωρείται από πολλούς experts ως αποτελεσματικό προϊόν για τη διατήρηση του μακιγιάζ, ειδικά όταν αναλαμβάνουν το μακιγιάζ των πιο γνωστών γυναικών στον κόσμο.

Αυτή η αποκάλυψη έχει προκαλέσει αναταραχή στα social media και έχει καθιερώσει ακόμα περισσότερο το συγκεκριμένο προϊόν ως ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο στον κόσμο του μακιγιάζ.

 

@patrickstarrr 🚨BEYONCÉ IS WEARING @ONE SIZE BEAUTY #ONTILDAWN 😭🫶🏽💦🤯❤️ THANK YOU @Rokael #greenscreen #greenscreenvideo #beyonce #onesizebeauty #renaissancetour ♬ original sound – Patrick Starrr

Beyonce: Σπάνια εμφάνιση με την μικρή κόρη της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Foundation: Aυτό έχει καταφέρει να “ρίξει” τα social media με αντηλιακή προστασία

HerNewskl

Baby brow lamination: H τεχνική που θα δημιουργήσει ένα διακριτικό αποτέλεσμα στα φρύδια σας

HerNewskl

Gingerbread Red: Η τάση που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα

HerNewskl