HerNews.gr
Μόδα

Η βαμβακερή μάξι φούστα επιστρέφει

Όταν έχει ζέστη θα σε σώσει σίγουρα μια μάξι φούστα. Ειδικά όταν πρόκειται να πας για δουλειά μια καλοκαιρινή μέρα και το τζιν σου κολλάει σε όλα τα λάθος μέρη.

Αυτές τις μέρες, με τη νοσταλγία της δεκαετίας του ’90 πιο καυτή από ποτέ, η μάξι φούστα κερδίζει έδαφος. Ειδικά οι βαμβακερές maxi φούστες ξεπερνούν όλες τις υπόλοιπες.

Η περίπτωση του βαμβακιού είναι απλή. Η φυσική ίνα είναι αναπνεύσιμη, απορροφητική, αλλά κι υποαλλεργική, που σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει ερεθισμό ή φαγούρα. Επιπλέον, απελευθερώνει εύκολα τις οσμές και τους λεκέδες με ένα μόνο πλύσιμο. Με άλλα λόγια, είναι το ιδανικό ύφασμα για την εποχή που ιδρώνεις περισσότερο.

Και οι λόγοι για να επιλέξεις το βαμβάκι εκτείνονται ακόμη και πέρα ​​από το επίπεδο άνεσης του. Η ίδια η ίνα είναι ανθεκτική και δυνατή, επομένως ο κύκλος ζωής κάθε κομματιού είναι αρκετά μεγάλος για να σε κάνει να αποχαιρετήσεις την γρήγορη μόδα.

Όταν επιλέγουμε να ντυνόμαστε πιο βιώσιμα, λαμβάνουμε σαφώς μια συνειδητή απόφαση να υποστηρίξουμε τον πλανήτη και τους ανθρώπους. Οι βαμβακερές μάξι φούστες είναι ένας απλός τρόπος για να είμαστε φιλικές προς τον πλανήτη και πολύ δροσερές όλο το καλοκαίρι.

Εμπνεύσου με μερικά διαχρονικά στιλ για μάξι φούστα παρακάτω.

1. Συνδύασε με ένα cropped top

Το καλοκαίρι είναι η βασική εποχή για το συνδυασμό cropped top με μάξι φούστες. Μια φούστα σε μονόχρωμη απόχρωση σου προσφέρει όλα τα είδη επιλογών για μια διαχρονική καλοκαιρινή εμφάνιση. Επέλεξε το αγαπημένο σου μπλουζάκι κι είσαι έτοιμη.

2. Τολμηρά μοτίβα

Φόρεσε τη φούστα σου με ένα floral ή με ένα τολμηρό print, όπως φωτεινές ρίγες για μια εμφάνιση άκρως καλοκαιρινή. Στη συνέχεια, συμπλήρωσε το άνετο σύνολό σου με ένα λευκό sneaker ή ένα ίσιο δερμάτινο σανδάλι.

3. Δημιούργησε ένα σετ που ταιριάζει

Όχι, τα σετ δεν πάνε πουθενά. Εφάρμοσε την τάση με μια βαμβακερή μάξι φούστα μαζί με ένα τοπ στην ίδια απόχρωση. 

Εβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγης: Όλα τα street style looks που ξεχωρίσαμε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

To γκρι παλτό έρχεται να αντικαταστήσει το all time classic μαύρο!

HerNewskl

Χρωματιστά Παλτό: Πως θα απογειώσουν την εμφάνιση σου

Her News b

Christina Aguilera: Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της με το νέο της κούρεμα

HerNews ka