HerNews.gr
Μόδα

Χρωματιστά Παλτό: Πως θα απογειώσουν την εμφάνιση σου

Τα χρωματιστά παλτό, είναι η νέα τάση της μόδας, που βλέπουμε να την υιοθετούν πολλοί επώνυμοι. Αυτόν τον χειμώνα τα χρωματιστά παλτό θα κυριαρχήσουν στις επιλογές μας. 

Το μαύρο παλτό είναι ένα κομμάτι κλειδί και όλες διαθέτουμε ένα. Το χρώμα του είναι εύκολο γιατί πάει κυριολεκτικά με όλα. Μπορεί να σε βολέψει σε όλες σου τις εμφανίσεις. Από το πρωί στην δουλειά , μέχρι το απόγευμα σε μια βόλτα, μέχρι και το βράδυ σε μια επίσημη έξοδο, το μαύρο παλτό είναι εκείνο που θα σε συντροφεύσει.  Παρόλα αυτά δεν είναι λίγες οι φορές που θες μία αλλάγή ακόμη και από αυτό το κλασσικό κομμάτι που πάει με όλα. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να τολμήσεις την αλλαγή και να βάλεις λίγο χρώμα στο πανωφόρι σου. Αυτή η ιδιαίτερη επιλογή θα απογειώσει την εμφάνιση σου, θα σε κάνει ξεχωριστή και τολμηρή. Αν ένα χρωματιστό παλτό συνδυαστεί σωστά θα σου χαρίσει εμφανίσεις με έντονο χαρακτήρα και αξεπέραστο στυλ. Πως όμως θα φορέσεις κάθε χρώμα παλτό σωστά;

Κόκκινο παλτό

Το κόκκινο είναι το χρώμα της φωτιάς, και για να το φορέσεις θα πρέπει όλη σου η εμφάνιση να είναι έντονη. Ο καλύτερος τρόπος να φορέσεις το κόκκινο παλτό σου είναι με ένα total red outfit. Πρόσεξε όμως να είναι τα ίδια κόκκινα αυτά που θα φορέσεις, και να μην είναι απλά διαφορετικές αποχρώσεις. Αν δεν θέλεις να κάνεις μια τόσο τολμηρή εμφάνιση, επέλεξε να φορέσεις μαύρα και άσπρα χρώματα στα ρούχα σου. 

red

Κίτρινο παλτό

Αν και το κίτρινο είναι ένα χρώμα που δεν επιλέγουμε συχνά στις εμφανίσεις μας, φέτος τον χειμώνα και έπειτα την άνοιξη-καλοκαίρι του 2022 θα φορεθεί πολύ. Το κίτρινο είναι ένα άκρως ιδιαίτερο χρώμα, για αυτό ο καλύτερος συνδυασμός που μπορείς να κάνεις για αυτό το παλτό είναι το total black ή το total white outfit.   

yellow

Φούξια παλτό

Ένα χρώμα που θα δούμε πολύ τον χειμώνα του 2022 στα παλτό είναι το φούξια. Ένα πολύ θηλυκό χρώμα, που θα κάνει την εμφάνιση σου girly και ταυτόχρονα σικ. Αν και είναι έντονο χρώμα, ο συνδυασμός που ορκίζονται σε αυτόν οι fashion bloggers και influencers είναι αυτός με το μπλε. Πρόσεξε να επιλέξεις το σωστό μπλε. Αν το φούξια είναι έντονο, θα πρέπει να διαλέξεις και ένα έντονο μπλε. Αν έχεις επιλέξει όμως μια πιο απαλή απόχρωση, προς το ροζ, θα πρέπει και το μπλε να είναι αντίστοιχα απαλό.

pink Extra tip: Όλα τα χρωματιστά παλτό μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με ένα total black ή total white outfit. Αν θέλεις να πας ακόμα πιο  casual, επέλεξε ένα τζιν παντελόνι και ένα από t-shirt. 

Νεότερα Άρθρα

Madonna: Η κόρη της Lourdes Leon βγαίνει στην πασαρέλα του NYFW με “διαβολικό” φόρεμα

HerNews ka

Dior: Τα πιο εμβληματικά φορέματά του αποκτούν σοκολατένια όψη

HerNews ka

Christina Aguilera: Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της με το νέο της κούρεμα

HerNews ka