HerNews.gr
Ζώδια

Οδηγός για τα ζώδια της φωτιάς: Κριός, Λέων και Τοξότης

Τα ζώδια της φωτιάς τείνουν να είναι παθιασμένα και δυναμικά.  Η φωτιά συνδέεται συχνά με τη δύναμη και τη δράση, και για τον Κριό, τον Λέοντα και τον Τοξότη, αυτά τα πράγματα έρχονται φυσικά. Αυτά τα ζώδια τείνουν να προσεγγίζουν τα πράγματα με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό από ότι τα υπόλοιπα ζώδια.

Ας μάθουμε λίγα περισσότερα πράγματα για τον Κριό, τον Λέοντα και τον Τοξότη.

Κριός

Το πρώτο ζώδιο της φωτιάς και του ζωδιακού κύκλου, είναι ο Κριός. Είναι γνωστό ότι είναι ενεργητικοί, παρορμητικοί και περίεργοι. Είναι φυσικά γεννημένοι μαχητές είτε για να επιτύχουν κοινωνική διάκριση, είτε για να έχουν μια πετυχημένη χρονιά. Ο Κριός είναι το άτομο που είναι πιο πιθανό να θίξει ένα επίμαχο θέμα σε ένα πάρτι σε μια προσπάθεια να προκαλέσει συζήτηση. Σε τελική ανάλυση, οι Κριοί βλέπουν ένα επιχείρημα ως καθαρή αναψυχή, αρκεί να ανακηρυχθούν νικητές στο τέλος. Ο Κριός ταιριάζει καλά με τα άλλα δύο ζώδια της φωτιάς και τον Δίδυμο.

Λέων

Το δεύτερο ζώδιο της φωτιάς και το πέμπτο ζώδιο συνολικά, οι Λέοντες είναι χαρισματικοί, σίγουροι για τον εαυτό τους κι ηγέτες που συχνά ακτινοβολούν τη χαρά της ζωής.

Ως το σταθερό (γνωστό και ως το πιο αποφασιστικό) σημάδι της δέσμης της φωτιάς, μπορεί σίγουρα να είναι σκληροτράχηλοι αλλά και σταθεροί.

Αρπάζουν τις ευκαιρίες που τους έρχονται στα επαγγελματικά,  αλλά και στα προσωπικά τους. Ο Λέων ταιριάζει με τον Τοξότη, τον Κριό και τον Ζυγό.

Τοξότης

Ως τρίτο ζώδιο της φωτιάς κι ένατο ζώδιο συνολικά, οι Τοξότες είναι γνωστοί για την υπερβολική αυτοέκφραση, την περιπέτεια, τη μάθηση, το κέφι και τη θετική στάση τους. Είναι σαν να έχουν μια εσωτερική πυξίδα που τους καθοδηγεί να αναζητήσουν την αλήθεια και να υπερασπιστούν αυτό που πιστεύουν ότι είναι σωστό. Σε γενικές γραμμές θεωρούνται από τους γύρω τους κοινωνικοί, ζωηροί και δυναμικοί. Ο Τοξότης επίσης ταιριάζει με τα άλλα δύο ζώδια της φωτιάς και με τον Υδροχόο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10 Ιουλίου

HerNewskl

Αυτά τα τρία ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν το άλλο τους μισό σε εφαρμογές γνωριμιών

HerNews ka

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 έως 11 Δεκεμβρίου

Her News