HerNews.gr
Pets

Οι πιο διάσημες γάτες σε όλη την ιστορία

Οι γάτες έχουν γοητεύσει τους ανθρώπους εδώ και πολλά χρόνια. Ειδικά την τελευταία δεκαετία, οι γάτες έχουν καταλάβει μια ιδιαίτερη θέση στα σπίτια μας. Παρακάτω, ακολουθεί μια λίστα με τις πιο διάσημες γάτες στην ιστορία.

The Grumpy Cat

Η The Grumpy Cat, έκανε πανικό στο διαδίκτυο το 2012 όταν μια φωτογραφία της έγινε viral στο Reddit. Κανείς δεν πίστευε ότι μια γάτα θα μπορούσε να έχει μια τέτοια ανθρώπινη έκφραση, αλλά οι ιδιοκτήτες μοιράστηκαν ένα βίντεο στο YouTube που απέρριψε τους ισχυρισμούς του Photoshop και εκτόξευσε την Grumpy Cat σε σούπερ σταρ του διαδικτύου. Στην πραγματικότητα, η γάτα ήταν ένα πολύ ευχάριστο και χαρούμενο κατοικίδιο, αλλά πήρε τη χαρακτηριστική ξινή έκφραση λόγω μιας σπάνιας μορφής νανισμού.

Lil Bub

Μια άλλη διάσημη γάτα, η Lil Bub, που την αγαπούσαν εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου με τη γλώσσα της που έμενε συνέχεια έξω από το στόμα της, ως αποτέλεσμα μιας σπάνιας γενετικής μετάλλαξης. Η Lil Bub ήταν επίσης η μόνη γάτα στην ιστορία που διαγνώστηκε με τη διαταραχή των οστών, την γνωστή ως οστεοπέτρωση. Οι αγώνες και η αξιολάτρευτη εμφάνιση της γάτας την έκαναν  διασημότητα στο διαδίκτυο και βοήθησαν να συγκεντρωθούν χρήματα για τις ιατρικές της θεραπείες. 

Orangey

Μία από τις πιο διάσημες γάτες, που όλοι ξέρουμε! Ίσως αναγνωρίσετε αυτήν την τζίντζερ γάτα που έπαιξε στο Breakfast at Tiffany’s μαζί με την Audrey Hepburn. Με το όνομα Orangey, η γάτα εμφανίστηκε σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Για παράδειγμα την έχουμε δει στο Dick Van Dyke Show και το Diary Of Anne Frank. 

Λόγοι για τους οποίους η γάτα σας είναι ξαφνικά πιο χαδιάρα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταμπς: Ο δήμαρχος… γάτα που πέθανε σαν σήμερα

Her News b

Βαγγέλης Ισμυρλής: Ο σεφ των τετράποδων

Her News

Συνελήφθη με εντολή Θεοδωρικάκου ο αντιδήμαρχος Σπάρτης για κακοποίηση ζώων

Her News