HerNews.gr
Ζώδια

Αυτά τα τρία ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν το άλλο τους μισό σε εφαρμογές γνωριμιών

Ενώ τα ραντεβού ήταν κάτι που απαιτούσε προσπάθεια πριν από μερικά χρόνια, η έλευση της τεχνολογίας και των εφαρμογών γνωριμιών τα έκανε πιο βολικά, αν όχι πιο “γόνιμα”.

Σύμφωνα με την Matchmaking Company, το τρίπτυχο της καλής εμφάνισης, του συναρπαστικού βιογραφικού και των κοινών ενδιαφερόντων καθορίζουν εάν το 28% των ανθρώπων σύρει προς τα δεξιά.

Είναι δύσκολοι καιροί με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να βυθίζονται στα “ύπουλα νερά” των διαδικτυακών γνωριμιών.

Σε αυτές τις πλατφόρμες και σε όλο τον κόσμο γενικότερα, τρία ζώδια είναι πιο τυχερά στο να βρουν το «άλλο τους μισό» μέσω των εφαρμογών γνωριμιών.

Η ενθουσιασμένη νεαρή Ασιάτισσα κρατά τηλεφωνική συνομιλία στην εφαρμογή γνωριμιών αισθάνεται χαρούμενη κάθεται στον καναπέ στο σπίτι, χαρούμενη γυναίκα κινηματογραφήσεων σε πρώτο πλάνο που διαβάζει καλά νέα στο τηλέφωνο. Έκπληκτη κυρία που γιορτάζει τη νίκη στο τηλέφωνο

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες είναι ευλογημένοι με αισθητικές ευαισθησίες. Δεν υπάρχουν selfies μπάνιου με καθρέφτες εδώ, παιδιά, μόνο φωτογραφίες από το κεφάλι. Δεν υπάρχουν “περίεργα” βιογραφικά, μόνο καθαρά, γραμματικά ελεγμένα εκθετικά.

Αυτό δεν είναι ραντεβού, αυτό είναι ένα master class στο PR. Είναι η επιλογή ενός καρουζέλ φωτογραφιών που δείχνει ότι είστε καυτοί και ενδιαφέροντες και η επιμέλεια ενός προφίλ που αποδεικνύει ότι είστε άξιοι λατρείας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Δάχτυλο γυναίκας που σπρώχνει το εικονίδιο καρδιάς στην οθόνη στο κινητό smartphone

Ο Καρκίνος φέρνει ένα χαρακτηριστικό μείγμα φυλαγμένης συμπόνιας, που λέει «ο πρώην μου με κατέστρεψε και εξακολουθώ να φοράω το φούτερ του, αλλά είμαι μια λαίμαργη ρομαντική ψυχή που θέλει να εξαλείψει τον πόνο μου μέσω του σεξ».

Οι Καρκίνοι είναι το λιγότερο συναισθηματικά διαθέσιμο ζώδιο του νερού, είναι ανοιχτοί σε βαθιές συζητήσεις, απογευματινές απολαύσεις. Για όσο διαρκέσει, ο Καρκίνος συγκινεί όσους αναζητούν ουσιαστική σύνδεση ή και σεξουαλική “θεραπεία”.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι υποκλίνονται στον ιερό βωμό της φυσικής άνεσης. Φαίνονται άνετοι επειδή είναι, με τον εαυτό τους, με τον κόσμο, με όλα τα πράγματα. Είναι επίσης υπόλογοι και τείνουν να τηρούν τα σχέδια που κάνουν, ισοδυναμώντας με περισσότερη συνέχεια. Αν θέλετε να κάνετε σεξ και να παραγγείλετε φαγητό σε πακέτο, τους έχετε κερδίσει, αν δεν το κάνετε δεν θα τους ταρακουνήσει και είναι πολύ περήφανοι για να “ζητιανέψουν”, να μπλοκάρουν ή να ασχοληθούν με κάποιον που δεν ανταποκρίνεται στην προφανή γοητεία του. Χαμηλό ρίσκο, υψηλές αποδόσεις με αυτό το είδος.

Ζώδια: Τι σου επιφυλάσσει η Πανσέληνος του Λύκου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού: Τι μας επιφυλάσσει

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 23/5 έως 29/5

Her News b

Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη 26/5: Πρόβλεψη από την αστρολόγο, Εύη Κατσέλη

Her News b