HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 έως 11 Δεκεμβρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από 5/12 έως 11/11.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα θα έχεις πολλές ευκαιρίες αλλά και προοπτικές για τα ζώδια του Κριού.

Ευκαιρία να ταξιδέψετε, να κάνετε όνειρα και  να επικοινωνήσετε με παρά πολύ κόσμο. Άτομα δικά σας είναι δίπλα σας και σας συμβουλεύουν σωστά σε ότι σας απασχολεί.

Αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε ένα άτομο που πιθανόν να έχει καταγωγή από το εξωτερικό ή να εργάζεται ως δικηγόρος. Τα μάτια σας ανοιχτά οι αδέσμευτοι.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Μια εβδομάδα όπου ευνοεί τα ζώδια του Ταύρου ώστε να μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που πιθανόν έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σας. Εσείς εστιάστε σε αυτό το κομμάτι για να είστε καλύτερα και απαλλαγμένοι από αυτή την έννοια. Αρκετοί  θα είστε εσείς που θα σας δοθούν ευκαιρίες να ταξιδέψετε και να περάσετε υπέροχα. Μόνο μην βιάζεστε και μην ξεσπάτε κάποια νεύρα σας στους άλλους .

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Μια εβδομάδα με το βλέμμα στραμμένο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Πολλές επικοινωνίες με άτομα που συνεργάζεστε αλλά και με τα άτομα που έχετε ερωτικές σχέσεις μαζί τους.

Δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποια ταξίδια για να κλείσετε κάποιες συμφωνίες. Δώστε λίγο μεγαλύτερη προσοχή στα λόγια που σας λένε οι γύρω σας, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σας λένε αλήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Αυτή η εβδομάδα θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα σε θέματα καρδιάς. Οι αδέσμευτοι θα βρουν ένα ερωτικό σύντροφο, οι δεσμευμένοι θα περάσουν υπέροχα με το συντροφό τους και θα νιώσουν το συναίσθημα να φουντώνει.

Αν πάλι έχετε παιδιά, θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους και θα νιώσετε υπέροχα. Τα ζώδια του Καρκίνου εστιάσετε λίγο περισσότερο στις συνεργασίες σας και πάρτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Και αυτή η εβδομάδα εξακολουθεί να σας ευνοεί σε θέματα καρδιάς αλλά και παιδιών. Η χαρά θα σας χτυπήσει τη πόρτα και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές, κάτι που το έχετε πραγματικά ανάγκη καθώς για αρκετό διάστημα έχετε περάσει πολύ δύσκολα.

Και αυτή η εβδομάδα είναι βάλσαμο για εσάς και αρκετά βοηθητική για να μπορέσετε να ανασάνετε για λίγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει μέσα στο σπίτι σας, να τακτοποιείτε κάποια πράγματα που τα είχατε αμελήσει και πιθανόν αυτό να σας απογοητεύσει γιατί θα θέλατε να είστε κάπου αλλού και να χαλαρώνατε.

Εξακολουθεί βέβαια να υπάρχει εύνοια σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά σας αλλά και με τον ερωτικό σας σύντροφο, που θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα αισθανθείτε πραγματικά υπέροχα.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για εσάς τα ζώδια του Ζυγού. Ώρα να βρεθείτε με φίλους, να επικοινωνήσετε μαζί τους αλλά και να κάνετε κάποια ταξιδάκια που θα σας κάνουν να περάσετε πραγματικά πολύ όμορφα. Εξακολουθείτε να έχετε εύνοια και βοήθεια σε θέματα καρδιάς. Μάλιστα, αρκετοί από εσάς θα έχετε αφθονία από ανθρώπους που τους αρέσετε σας φλερτάρουν και θέλουν να σας πλησιάσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Αυτή η εβδομάδα θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα σε συμφωνίες με ανθρώπους που θα σας προτείνουν καλές συνεργασίες με πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον σας.

Θα ήθελα να είστε λίγο πιο ήρεμοι και να μην ξεσπάτε τα νεύρα σας σε άτομα που δεν σας φταίνε σε τίποτα. Επειδή εσείς έχετε τόσα πολλά τρεχάματα και έχετε έναν εκνευρισμό παραπάνω, δεν σας φταίνε οι γύρω σας..

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή την εβδομάδα κάποιοι από εσάς κινείστε λίγο παρασκηνιακά και κάνετε κάποιες κινήσεις σχετικά με τα ερωτικά ή με τα παιδιά σας που δεν θέλετε να φανούν προς τα έξω.

Για άλλους πάλι, πολύ πιθανόν να κρύβετε μια δράση σας που σχετίζεται με ένα δημιουργικό σας σχέδιο.

Όπως και να έχει, αυτή την εβδομάδα τα ζώδια του Τοξότη ίσως να χάσετε για λίγο τον ύπνο σας και να κάνετε τον απολογισμό των πραξεών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με εσάς.

Θα φροντίσετε να κλείσετε κάποια ραντεβού για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Θα κάνετε ψώνια για τον εαυτό σας, για να νιώσετε εσείς όμορφα και κανένας άλλος. Άλλωστε, το έχετε πραγματικά ανάγκη να περιποιηθείτε τον εαυτό σας που τον έχετε αμελήσει καιρό τώρα και πολύ καλά θα κάνετε. Η εβδομάδα αυτή είναι αφιερωμένη σε εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(23 Ίαν -19 Φεβ)

Αυτή την εβδομάδα τα ζώδια του Υδροχόου θα έχετε κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω σχετικά με τη καριέρα σας. Αυτό θα σας προκαλέσει ένα εκνευρισμό παραπάνω γιατί δεν θα σας φτάνει ο χρόνος της ημέρας για να τα προλάβετε όλα.

Προσέξτε την υπερένταση που θα έχετε σε άτομα που πιθανόν δεν σας φταίνε σε τίποτα. Θα  υπάρξει βοήθεια από άτομα που υπάρχουν στο φιλικό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ )

Τα ζώδια των Ιχθύων, αυτή την εβδομάδα θα εστιάσετε ιδιαίτερα στη καριέρα αλλά και στην εικόνα που έχετε προς τα έξω.

Σας ενδιαφέρει το  πως σας βλέπει ο κόσμος γενικότερα γύρω σας.

Πιστεύετε πως με κάποιο τρόπο υπάρχουν αρκετοί που σας  σχολιάζουν και προσπαθούν να σας διαβάλλουν.

Μην ξεχνάτε όμως, πως υπάρχουν πραγματικοί φίλοι για εσάς που σας στηρίζουν και κάνουν ότι μπορούν για να σας βοηθήσουν.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

 

Νεότερα Άρθρα

Έκλειψη Ηλίου 2024: Πώς μπορεί να σας επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιό σας;

HerNews ka

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 06/06 έως 12/06

Her News b

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 έως 15 Μαΐου – Τι φέρνει ο ανάδρομος Ερμής

Her News b