HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Live News: Ο Νίκος Ευαγγελάτος επιστρέφει στις 23 Αυγούστου

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και το Live News αποτελούν σημείο αναφοράς στην ενημέρωση, αφού κατέκτησαν την απογευματινή ζώνη, κέρδισαν την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και συνεχίζουν με την ίδια συνέπεια και δυναμική την επιτυχημένη διαδρομή τους.

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 16:00, στο MEGA, το «Live News» επιστρέφει στο καθιερωμένο του ραντεβού με το κοινό. Ο Νίκος Ευαγγελάτος παίρνει και πάλι θέση στην πρώτη γραμμή, παρακολουθεί στενά την καθημερινή ειδησεογραφία και ξεφυλλίζει την πληρέστερη ενημερωτική ατζέντα της ημέρας.

Επισκόπηση των γεγονότων με τη χρήση των πρωτοποριακών γραφικών επαυξημένης πραγματικότητας (AR Graphics) του MEGA, ανάδειξη και σχολιασμός της τρέχουσας επικαιρότητας μέσα από την κριτική ματιά και την εμπεριστατωμένη άποψη του Νίκου Ευαγγελάτου, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων συνθέτουν και φέτος μια ολοκληρωμένη, αξιόπιστη πρόταση ενημέρωσης.

Aποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων συνθέτουν και φέτος μια ολοκληρωμένη, αξιόπιστη πρόταση ενημέρωσης.

Live News, πρεμιέρα την Τετάρτη 23/8 στις 16:00 στο MEGA.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι: Πότε κάνει πρεμιέρα το νέο τηλεπαιχνίδι με τον Ηλία Βρεττό στον Alpha;

HerNews ka

Φαίη Μαυραγάνη: Όλα όσα είπε στην τελευταία της εκπομπή & το νέο “ραντεβού”

Her News b

Νάντια Κοντογιώργη: «Πολύ καλά κάνει η ΕΡΤ και επιλέγει ηθοποιούς στις εκπομπές της»

HerNews ka