HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Βάλλης: Ζωντανά στην εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί” – Όσα δήλωσε για τον τουρισμό

Απευθείας από το όμορφο Μεγανήσι του Ιονίου Πελάγους ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Cpt. Γιώργος Βάλλης μιλά στο ΑΝΤ1 και στην εκπομπή ‘’Καλοκαίρι Μαζί’’ για την ηρεμία και την νηνεμία του νησιού αλλά και συνολικά των Επτανήσων.

 Ο Γιώργος Βάλλης εξέφρασε αρχικά τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή και ευχήθηκε να μην συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο γιατί το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και όχι πόλεμος, είναι διασκέδαση και όχι θάνατος.

Η κουβέντα στράφηκε στον καλό και ακριβό VIP τουρισμό και στη σημαντικότητα του, είναι ο τουρισμός που κάνει τη διαφορά στη χώρα μας. VIP πελάτες που θα φάνε στα εστιατόρια, θα αγοράσουν πράγματα από τα μαγαζιά, αφήνοντας χρήματα στα νησιά μας.

Η Ελλάδα παραμένει ένας καλός προορισμός συγκριτικά με την Ευρώπη αν και φέτος δεν ξεκίνησε δυναμικά η σεζόν, τελικά μπαίνοντας ο Αύγουστος, τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα με last minutes κρατήσεις, επομένως αν προσέξουμε λίγο και κάνουμε καλή διαφήμιση προς τα έξω θα πάμε ακόμα πιο ανοδικά, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βάλλης.

Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί φέτος δεν είναι η Μύκονος και η Σαντορίνη, όπως θα περιμέναμε αλλά ο Σαρωνικός, η Πελοπόννησος, οι Δυτικές Κυκλάδες και μέρη όχι τόσο γνωστά και το Ιόνιο.

Στη συζήτηση μπήκαν και οι τιμές των ναύλων των μικρών ιστιοπλοϊκών, προσιτών και πιο οικονομικών διακοπών καθώς και των πολυτελών θαλαμηγών που απευθύνονται στον VIP τουρισμό που προαναφέραμε.

Η συνεισφορά του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού και του ελληνικού yachting είναι πάνω από 1% του ΑΕΠ, είναι πολλά τα εκατομμύρια που προσφέρει συν πως ειδικά φέτος όλα τα πληρώματα είναι σε δουλειές και δεν υπάρχουν διαθέσιμα άτομα για θέσεις που προκύπτουν.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Ναταλία Γερμανού παραμένει Alpha!

HerNews ka

Χάρης Σώζος: «Η κόρη μου δεν θέλω να ασχοληθεί με το επάγγελμα του ηθοποιού, είναι απαίσιο»

Her News

Βαλάντης: Θετικός στον κορονοϊό για τρίτη φορά – Όλα όσα είπε

Her News b