HerNews.gr
Μόδα

Το εξαιρετικό party της Longchamp At The Races στον ιππόδρομο De ParisLongchamp

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2023, ο οίκος της Longchamp διοργάνωσε μια εκπληκτική απογευματινή εκδήλωση στον ιππόδρομο De ParisLongchamp, εκεί που βρίσκεται ο πιο παλιός μύλος του Παρισιού, ο οποίος ενέπνευσε τον Jean Cassegrain για την ονομασία του οίκου που ιδρύθηκε το 1948.

Καλεσμένοι φίλοι του οίκου Longchamp από την Creative Director Sophie Delafontaine, συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν το λανσάρισμα της Autumn- Winter 2023 “At the Races” συλλογής, και να απολαύσουν μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία στον κόσμο της ιππασίας.

Ανάμεσα στις πολλές δραστηριότητες που προσφέρονταν στους καλεσμένους ήταν η ζωντανή νυχτερινή ιππασία, ένας χώρος που οι καλεσμένοι μπορούσαν να διαμορφώσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα και ένα παιχνίδι Derby.

Οι καλεσμένοι χόρεψαν σε playlists των Djs Tigarah και Yuksek όπως και στο συγκλονιστικό live show του γαλλικού συγκροτήματος Hyphen Hyphen.

Ανάμεσα στους πολλούς Γάλλους και διεθνής φίλους του οίκου ήταν η Αμερικάνα ηθοποιός Megan Suri ( “ Never have i ever” on Netflix), η Αγγλίδα ηθοποιός Amita Suman ( “ Shadow and Bones”), η Hannah Dodd ( “Enola Holmes” on Netflix) και η Maisie Richardson – Sellers ( “ The kissing booth” on Netflix).

Η Γαλλίδα top model Constance Jablonski, η Γαλλίδα ηθοποιός Stéfie Celma ( “Call My Agent”), Eye Haïdra (“ C’est la Vie!”), Elodie Fontan ( “Alibi. com”), Γάλλοι τραγουδιστές Soko και Alizée (συνοδευόμενη από την κόρη της Annily Chatelain), αδερφές Ilona και Emma Smet και influencers Larsen Thompson και Lena Simonne.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όλη η ομορφιά του street style

Her News

«Solstice»: Η λαμπερή επίδειξη μόδας του Άγγελου Μπράτη -ΦΩΤΟ

Her News

Οι Motorcycle μπότες είναι τα παπούτσια It-Girl που πρωταγωνιστούν αυτό το φθινόπωρο

HerNews ka