HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κοινωνία Ώρα MEGA: Ξεκαρδιστικός διάλογος με ηλικιωμένο – «Πάντα και παντού μαζί. Και στο κρεβάτι & στη δουλειά»

Η ρεπόρτερ της εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA Βιργινία Πισιμισή, βρέθηκε από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 17/8 στην παραλία του Αλίμου, όπου και συνάντησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και συνομίλησε μαζί τους ζωντανά στην εκπομπή.

Ο κύριος Χρήστος και η κυρία Λίτσα είναι μαζί 52 ολόκληρα χρόνια και μιλώντας στην κάμερα του MEGA εξήγησαν το μυστικό του γάμου τους που τον έκαναν να κρατήσει τόσα χρόνια.

«Το μυστικό είναι η αγάπη μας. Η αγάπη, η συνείδηση και η καλή καρδιά», δήλωσε αρχικά ο κύριος Χρήστος και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μόνο εδώ ερχόμαστε για διακοπές. Για εμάς που είμαστε συνταξιούχοι καλά είναι. Για τους εργαζόμενους δεν είναι καλά, γιατί δεν έχουν λεφτά».

Όταν η ρεπόρτερ ρώτησε την κ. Λίτσα αν κάνει υποχωρήσεις σε αυτή τη σχέση , ο κύριος Χρήστος έσπευσε να διακόψει. «Θα απαντήσω εγώ. Δεν έχουμε έρθει ποτέ σε αντιπαράθεση», τόνισε ο ηλικιωμένος κύριος, με τη Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Νικήτα Κορωνάκη να ξεσπούν σε γέλια.

«Η αγάπη, η συνείδηση κι ο Θεός μαζί μας. Δεν χωρίζουμε ποτέ. Πάντα και παντού μαζί. Και στο κρεβάτι και στη δουλειά», ανέφερε κλείνοντας ο κ.Χρήστος αφήνοντας άφωνη τη ρεπόρτερ της εκπομπής.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Το θέμα μητρότητα το νιώθω σαν να μου στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή»

HerNews ka

Γρηγόρης Μπάκας: «Ο Μικέλε Μορόνε με έβρισε, με έσπρωξε και μίλησε άσχημα για τη μητέρα μου»

HerNews ka

Ελένη Κοκκίδου: «Βρέθηκα στα πρόθυρα του θανάτου, σώθηκα από θαύμα»

HerNews ka