HerNews.gr
DECORNEWS

Ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση στο σπίτι σας

Σε ένα σπίτι τίποτα δεν μπορεί να φέρει περισσότερη άνεση και ζεστασιά από λίγη φθινοπωρινή διακόσμηση. Αν και μπορείτε να υποθέσετε ότι οι ιδέες διακόσμησης για το φθινόπωρο σημαίνουν πολλά πορτοκάλι αξεσουάρ και κολοκύθες, αυτή δεν είναι η μόνη επιλογή που υπάρχει για την συγκεκριμένη εποχή. Υπάρχουν πολλά άλλοι τρόποι για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για ένα cozy φθινόπωρο.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικές εκπληκτικές εποχιακές ιδέες για να φέρετε τη ζεστή φθινοπωρινή διακόσμηση στο σπίτι σας.

Τοποθετήστε διαφορετικά τα έπιπλά σας

Εάν είστε αρκετά τυχεροί κι έχετε τζάκι στο σπίτι σας, καλωσορίστε το φθινόπωρο, προσανατολίζοντας τα έπιπλά σας προς αυτό το κομβικό σημείο του δωματίου σας, όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να περάσετε μια χαλαρή φθινοπωρινή μέρα από το να καθίσετε να πιείτε το καφέ σας, δίπλα στο τζάκι.

Προσθέστε έναν επιπλέον καθρέπτη

Δεν είναι μυστικό ότι η μέρα μικραίνει το φθινόπωρο, ειδικά όταν ο ήλιος αρχίζει να δύει στις 5 το απόγευμα. Αλλά το vintage στιλ που προσδίδει σε ένα δωμάτιο ο καθρέπτης, κάνει το φως να διαχέεται στον χώρο, με αποτέλεσμα το δωμάτιο να δείχνει μεγαλύτερο και πιο άνετο.

Ανανεώστε τα μαξιλάρια του καναπέ

Ένα σπίτι για να έχει φθινοπωρινή διακόσμηση, σίγουρα χρειάζεται μια αλλαγή στα μαξιλάρια του καναπέ. Εξάλλου τα μαξιλάρια είναι ένας τόσο εύκολος τρόπος για να αλλάξετε το σαλόνι σας, χωρίς να κάνετε σημαντικές αλλαγές.

Αλλάξτε τις καλοκαιρινές σας αποχρώσεις με βελούδινες επιλογές σε πιο βαθιά χρώματα, όπως μπορντό, ανθρακί και μουσταρδί ή εποχιακά μοτίβα, όπως το καρό.

Επιλέξτε λουλούδια εποχής

Τα φρέσκα λουλούδια μπορούν να κάνουν οποιοδήποτε δωμάτιο πιο φιλόξενο. Μπορεί να έχετε στο μυαλό σας ότι είναι στοιχείο διακόσμησης για την άνοιξη ή το καλοκαίρι. Όμως υπάρχουν πολλές ποικιλίες που θα δημιουργήσουν φθινοπωρινά vibes. Σίγουρα το σπίτι σας θα ομορφύνει αν τοποθετήσετε στο μπάνιο, στο χολ ή στην κουζίνα μερικά λουλούδια εποχής, όπως κυκλάμινο ή χρυσάνθεμο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποιος είναι ο καλύτερος τύπος αποθήκευσης κουζίνας;

HerNews ka

5 μυστικά συστατικά που πρέπει να χρησιμοποιείτε στο πλύσιμο των ρούχων σας, σύμφωνα με τους ειδικούς

HerNews ka

Πώς να προετοιμάσετε τον κήπο σας για την Άνοιξη: Συμβουλές και οδηγίες

HerNews ka