HerNews.gr
Social News

Τζέιμι Φοξ: Η ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του – «Αρχίζω επιτέλους να βρίσκω τον εαυτό μου»

Ο Τζέιμι Φοξ είπε ότι επιτέλους αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό του αφού υπέστη μια μυστηριώδη «ιατρική επιπλοκή» τον Απρίλιο που τον άφησε στο νοσοκομείο για μήνες.

«Κοιτάτε έναν άνθρωπο που είναι ευγνώμων», έγραψε η 55χρονος Τζέιμι Φοξ στο Instagram την Τετάρτη.

«Επιτέλους άρχισα να βρίσκω τον εαυτό μου… ήταν ένα απροσδόκητο σκοτεινό ταξίδι… αλλά μπορώ να δω το φως», έγραψε μαζί με μια σειρά από εικόνες του.

Ο ηθοποιός είπε ότι ήταν «ευγνώμων» για όλες τις ευχές κατά τη διάρκεια της περιπέτειας της υγείας του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

«Απλά δεν ξέρετε πόσα σήμαινε», συνέχισε. «Θα σας ευχαριστήσω όλους προσωπικά… και αν δεν το ξέρατε… Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ… όλη μέρα κάθε μέρα…».

Θαυμαστές και διάσημοι έσπευσαν στην ενότητα σχολίων για να μοιραστούν την υποστήριξή τους, με τον ηθοποιό Τζέρεμι Ρένερ, ο οποίος υπέστη τις δικές του επιπλοκές στην υγεία του νωρίτερα φέτος, να γράφει «Να είσαι πάντα ευλογημένος φίλε μου!!! .» 

Η μητέρα της Beyoncé, Tina Knowles, πρόσθεσε: «Μαζί με τον κόσμο προσεύχομαι τακτικά για σένα που είσαι ένας τόσο ξεχωριστός άνθρωπος, ένα τέτοιο δώρο στον κόσμο της διασκέδασης. Ο Θεός να σε έχει καλά, μαμά Τίνα».

Ο Jamie Foxx ευχαρίστησε τους αγαπημένους του και τους φίλους για όλες τις ευχές κατά τη διάρκεια του φόβου για την υγεία του.

«Πέρασα κάτι που πίστευα ότι δεν θα περνούσα ποτέ», είπε ο Τζέιμι Φοξ σε ένα βίντεο στις 22 Ιουλίου στο Instagram , ενημερώνοντας τους 16 εκατομμύρια ακόλουθούς του ότι δεν είναι «τυφλός» ή «παράλυτος».

«Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι περίμεναν ή ήθελαν να ακούσουν μια ενημέρωση, αλλά για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν ήθελα να με δεις έτσι, φίλε».

«Θέλω να με δεις να γελάω, να περνάω καλά, να κάνω πάρτι, να κάνω ένα αστείο, να κάνω μια ταινία ή μια τηλεοπτική εκπομπή. Δεν ήθελα να με δεις με τους σωλήνες να τρέχουν από μέσα μου και να προσπαθώ να καταλάβω αν θα τα καταφέρω».

Ο Τζέιμι Φοξ δημοσίευσε ένα βίντεο στο instagram όπου έκανε τις πρώτες του δημόσιες παρατηρήσεις μετά τη νοσηλεία του τον Απρίλιο.

Ο ηθοποιός δεν αποκάλυψε την ασθένειά του, αλλά τελικά βρίσκεται «στο δρόμο της ανάρρωσης».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θυμάστε τη Thalia; Δείτε πως είναι σήμερα

Her News

Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης – Στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή

Her News b

Αλέξης Παππάς: “Ήταν μια σχέση που δεν απέδωσε καρπούς. Εκείνη αλλιώς το πήγε στο τέλος”

HerNewskl