HerNews.gr
Beauty

Pool nails: H πιο χρωματιστή minimal τάση του καλοκαιριού

Καθώς το καλοκαίρι ειναι εδώ και οι πισίνες ειναι στο επίκεντρο, μια νέα τάση στον κόσμο του μανικιούρ κερδίζει την προσοχή – τα “Pool Nails”. Αυτό το νέο στυλ νυχιών είναι εμπνευσμένο από το περιβάλλον των πισινών και των παραλιών, προσφέροντας μια δροσερή και καλοκαιρινή αίσθηση στα χέρια σας.

Pool nails

Τα “Pool Nails” χαρακτηρίζονται από φωτεινά χρώματα, αντικείμενα και μοτίβα που συνδέονται με την παραλία και την πισίνα. Από τις αποχρώσεις του γαλάζιου και του τυρκουάζ μέχρι τα μοτίβα από παραλίας μπάλες και φοίνικες, τα “Pool Nails” αποπνέουν ανεμελιά και καλοκαιρινή διάθεση.

Pool nails: H πιο χρωματιστή minimal τάση του καλοκαιριού

Για να δημιουργήσετε αυτό το εντυπωσιακό στυλ, μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα χρώματα και σχέδια. Επιλέξτε ζωηρές αποχρώσεις βερνικιών νυχιών, όπως κίτρινο, πράσινο ή ροζ, και συνδυάστε τις με απολαυστικά μοτίβα όπως φλαμίνγκο, φοίνικες ή παραλίας μπάλες.

Για όσους αναζητούν μια πιο διακριτική προσέγγιση, μπορούν να επιλέξουν μία απόχρωση που να αντιστοιχεί στο χρώμα του νερού της πισίνας και να προσθέσουν λεπτομέρειες όπως λευκά κύματα ή ακόμη και ομπρέ νύχια για την εντύπωση του βαθύτερου νερού.

Pool nails

Σε κάθε περίπτωση, είναι μια διασκεδαστική και δημιουργική τάση που ανανεώνει το μανικιούρ και φέρνει την αίσθηση του καλοκαιριού στα δάχτυλά σας. Είτε προτιμάτε φωτεινά χρώματα και έντονα μοτίβα, είτε προτιμάτε διακριτικές αποχρώσεις με λεπτομέρειες, τα “Pool Nails” είναι η ιδανική επιλογή για την καλοκαιρινή σεζόν.

Selena Gomez: Yιοθέτησε την τάση του barbiecore nails!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρυτίδες: Πώς να τις επιβραδύνετε με φυσικό τρόπο;

HerNewskl

Κούρεμα: Κάθε πότε πρέπει να το προγραμματίζουμε και γιατί;

HerNewskl

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε το πιο ανατρεπτικό χτένισμα που την έχουμε δει

HerNewskl