HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Suits: Γιατί η σειρά είναι τόσο δημοφιλής τώρα;

Εκατομμύρια συνδρομητές του Netflix παγκοσμίως, αποφάσισαν ότι η σειρά Suits, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τον τελευταίο καιρό. Παρά το γεγονός ότι προβλήθηκαν τα τελευταία της επεισόδια στις ΗΠΑ το 2019, η σειρά βρίσκεται ξαφνικά στην κορυφή.

Γιατί, λοιπόν, αυτή η συγκεκριμένη σειρά, για μια ιδιοφυΐα που προσποιείται ότι είναι δικηγόρος και το πρωτοποριακό δικηγορικό γραφείο της Νέας Υόρκης στο οποίο εργάζεται, ξαφνικά γίνεται trend; 

Τι είναι το Suits;

Το Suits ακολουθεί τον Μάικ Ρος (Πάτρικ Τζέι Άνταμς), ο οποίος έχει φωτογραφική μνήμη και  καταφέρνει να εντυπωσιάσει τον δικηγόρο Χάρβεϊ Σπέκτορ (Γκάμπριελ Μαχτ. Ο Χάρβεϊ προσλαμβάνει τον Μάικ ως συνεργάτη στην εταιρεία του, παρά τις γεγονός ότι ο Μάικ δεν έχει πάει ποτέ στη νομική σχολή. Ο Μάικ καταλήγει να είναι σοκαριστικά αποτελεσματικός ως ψεύτικος δικηγόρος και μαζί με τον Χάρβεϊ αναλαμβάνουν υποθέσεις, ενώ προσπαθούν να κρατήσουν μυστική την εξαπάτησή τους.

Στο επίλεκτο δικηγορικό γραφείο Pearson Hardman, ο Χάρβεϊ και ο Μάικ βοηθούνται από τη Ντόνα (Σάρα Ράφερτι), τη νομική γραμματέα και στενή φίλη του Χάρβεϊ και την Ρέιτσελ (Μέγκαν Μαρκλ). Βέβαια, όλους τους παρακολουθεί όλους το αφεντικό της εταιρείας Jessica Pearson (Τζίνα Τόρες). Μετά την αποχώρηση της Μέγκαν από το σόου το 2018 (άφησε την καριέρα της στην υποκριτική για να παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι), ήρθε η Κάθριν Χέιγκλ.

Γιατί οι άνθρωποι βλέπουν ξαφνικά το Suits στο Netflix;

Το Suits έχει πλέον καταρρίψει το δικό του ρεκόρ για τα περισσότερα λεπτά παρακολούθησης με 3,1 δισεκατομμύρια λεπτά προβολής σε μια εβδομάδα αυτόν τον Ιούλιο.

Πολλές εκπομπές που ενσωματώθηκαν στο Netflix έχουν αποκτήσει ξανά φανατικό κοινό, όπως το Gilmore Girls. Το Netflix είναι η μεγαλύτερη streaming πλατφόρμα και μια σειρά μπορεί πραγματικά να λάμψει.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Βρισκόμαστε στη μέση ενός ιστορικού καλοκαιριού για τη βιομηχανία του θεάματος. Το Writers Guild of America και το Screen Actors Guild απεργούν. Οι σεναριογράφοι απεργούν εδώ και τρεις μήνες. Όλα αυτά έχουν  επιβραδύνει την παραγωγή νέων εκπομπών που κάνουν πρεμιέρα σε streaming πλατφόρμες. Όσο λιγότερες νέες εκπομπές πρέπει να εξυπηρετήσει ο αλγόριθμος του Netflix στο κοινό του, τόσο πιο πιθανό είναι να αναδείξει κάτι σαν το Suits.

Δεν βλάπτει επίσης το γεγονός ότι το Suits έχει 134 επεισόδια. Οι περισσότερες νέες σειρές του Netflix έχουν πολύ λιγότερα. Επίσης αντικειμενικά είναι μια πολύ καλή σειρά, που αξίζει να δει κανείς. Η απήχηση του Suits βρίσκεται στην ευκολία παρακολούθησης. Ο διάλογος είναι γρήγορος κι ευχάριστος στο αυτί, οι πλοκές είναι ελκυστικές χωρίς να είναι πολύ περίπλοκες και οι άνθρωποι είναι όμορφοι. Μπορεί ο Μάικ να κρατήσει το μυστικό του; Μπορεί η Ρέιτσελ να εκπληρώσει τα όνειρά της να γίνει δικηγόρος; Θα πουν ποτέ ο Χάρβεϊ και η Ντόνα πώς νιώθουν πραγματικά; Θα επιβιώσει το δικηγορικό γραφείο; Η συνέχεια επί της οθόνης!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«ΤΖΟΡΝΤΑΝ» με τη Μαρία Κορινθίου, για 3η χρονιά επιτυχίας στο θέατρο ΑΛΑΜΠΡΑ

Her News

«Crimes of the Future» ξεκίνησαν τα γυρίσματα που θα γίνουν στην Αθήνα

Her News b

Διεθνής Ημέρα Μουσείων: Τα Μουσεία που αξίζει να δεις στην Αθήνα

Her News b