HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η διακοπή της εκπομπής μου “Πάμε Πακέτο” έγινε άκομψα και απότομα από το κανάλι»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και στον Παναγιώτη Βαζαίο, όπου μίλησε για την απώλεια του πατέρα της που την σημάδεψε αλλά και για το “Πάμε Πακέτο” που κόπηκε ξαφνικά, όπως λέει η ίδια, εκείνη την εποχή.

Ποια δυσκολία στη ζωή σας σας έδωσε το πιο δυνατό μάθημα;

Η πιο μεγάλη δυσκολία – για την οποία δεν πήρα απάντηση – ήταν η απώλεια του πατέρα μου. Ωστόσο, έγινε η αφορμή να ασχοληθώ με την αυτογνωσία, που είχε φωτεινό περιεχόμενο, χωρίς όμως να πάρω τη φωτεινή απάντηση. Το περιεχόμενο αυτό ήταν σπουδαίο για μένα, αλλιώς δεν θα είχα οδηγηθεί στην αυτογνωσία. Η απώλεια του πατέρα μου, που είχε τόσο σκοτάδι, ήταν ο λόγος που μπήκα βαθιά σε αυτό το κομμάτι.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Μιλά για τη νέα της εκπομπή στο OPEN λίγο πριν από την  πρεμιέρα | Έθνος

Μετά την απώλεια του πατέρα σας είπατε «πρέπει να ζω το σήμερα»;

Αναθεώρησα πολλά. Αυτό όμως που ανέφερες το έκανα πάντα. Πάντα ζούσα και χαιρόμουν το σήμερα και έβαζα ενέργεια στην κάθε στιγμή. Επίσης, μια μεγάλη διδαχή ήταν για μένα και η περίοδος μετά τη διακοπή της εκπομπής μου «Πάμε Πακέτο», που έγινε άκομψα και απότομα από το κανάλι τότε.

Αυτό λοιπόν μου έμαθε ότι μπορώ να είμαι πολύ δημιουργική και έξω από τον χώρο της τηλεόρασης και ότι δεν χρειάζομαι την καθολική δημόσια αποδοχή για να αποδεχθώ τελικά τον εαυτό μου. Αυτό το μάθημα σίγουρα δεν θα το είχα διδαχθεί, εάν συνέχιζα να κάνω τηλεόραση. Είμαι ευγνώμων λοιπόν για όλο αυτό που συνέβη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Χάλαρης: Η γυμναστική φτιάχνει την ψυχολογία μας!

Her News

Κατερίνα Στικούδη: “Δεν είχα παρατηρήσει τα βλέμματα, ούτε τι εξυπηρετούσε ένα τέτοιου είδους σχόλιο”

HerNewskl

Γεωργία Καλτσή: «Ξύπνησα 24 μέρες μετά το κώμα, νόμιζα ότι έχω ξυπνήσει το ίδιο απόγευμα»

Her News b