HerNews.gr
Μόδα

Η capsule συλλογή κοσμημάτων που πρέπει να έχετε

Η έννοια της «capsule συλλογής κοσμημάτων» έχει αναμφισβήτητη απήχηση. Ο συνδυασμός των βασικών κοσμημάτων είναι καλός για το πορτοφόλι σας, το ντύσιμό σας και την ηρεμία σας.

Θέλουμε να πούμε, ποια γυναίκα δεν θέλει μια συλλογή γεμάτη ποιοτικά κομμάτια που μπορεί να φορέσει ξανά και ξανά;

Ευτυχώς, αυτός ο οδηγός είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε τον τέλειο συνδυασμό κοσμημάτων, και καθημερινών απαραίτητων ειδών για κάθε περίσταση. 

Τι είναι η capsule συλλογή κοσμημάτων;

Μια capsule συλλογή κοσμημάτων αφορά την επιμέλεια μιας συλλογής από ευέλικτα κομμάτια που αγαπάτε. Ένα τολμηρό statement κομμάτι μπορεί πραγματικά να γίνει η «υπογραφή» σας που φοράτε συνεχώς. Παίζει μεγάλο ρόλο βέβαια τι είδους κοσμήματα σας αρέσουν. Μπορεί να αγαπάτε τα πετράδια ή το χρυσό ή το ασημί.  Με βάση αυτά που σας αρέσουν θα φτιάξετε μια συλλογή από κομμάτια που αγαπάτε, εστιάζοντας στους τύπους κοσμημάτων που θα φοράτε πραγματικά.

Μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρετε από πού να ξεκινήσετε όταν δεν έχετε ήδη μια εκτενή συλλογή κοσμημάτων, αλλά η ανακάλυψη του στιλ σας, θα βοηθήσει.

Τα απαραίτητα πάντως θα είναι σίγουρα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα κολιέ κι ένα δαχτυλίδι. Κομμάτια που μπορούν να φορεθούν μαζί ή μόνα τους.

Σκουλαρίκια

Προτιμήστε κομμάτια που μπορούν εύκολα να φορεθούν με τα πάντα και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν είστε περισσότερο λάτρης του κρίκου, ένα χρυσό ζευγάρι μεσαίου μεγέθους είναι καλή επιλογή.

Κολιέ

Όταν μιλάμε για κολιέ, η ευελιξία πρέπει να είναι στο επίκεντρο. Ένα statement κολιέ δεν μοιάζει με τίποτα άλλο. Μπορεί να είναι η τελευταία πινελιά για έναν γάμο ή ένα κόσμημα που ενισχύει ένα vintage μπλουζάκι. Το κλειδί για να το φοράτε συχνά είναι να βρείτε ένα τολμηρό κολιέ που σας αρέσει αρκετά για να ταιριάζει σε μια απλή ή κομψή εμφάνιση.

Δαχτυλίδια

Τα δαχτυλίδια είναι μια ευκαιρία να φέρουν λίγο συναίσθημα και νόημα στη συλλογή κοσμημάτων σας.  Γενικά τα σκουλαρίκια και τα δαχτυλίδια είναι απαραίτητα γιατί μπορούν να σας αλλάξουν εντελώς. 

Πέρα από το να βεβαιωθείτε ότι το δαχτυλίδι σας έχει το σωστό μέγεθος, δεν υπάρχουν κανόνες για την αγορά δαχτυλιδιών για μια capsule συλλογή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαντήλι στα μαλλιά: Πως να το φορέσεις σωστά!

Her News

MAD VMA 2023: Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς

HerNewskl

Rihanna: Eντυπωσίασε με το maternity style της δεύτερης εγκυμοσύνης της

HerNewskl